Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Bryan Adams για τη φιλία του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και την Amy Winehouse

Ο Bryan Adams για τη φιλία του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και την Amy Winehouse

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Bryan Adams αποκάλυψε σε συνέντευξή του το πώς ξεκίνησε η φιλία του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και την Amy Winehouse.

Ο Bryan Adams μίλησε για πρώτη φορά για το πώς γεννήθηκε η φιλία του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά από ένα τραγούδι που έγραψε για τον καταδικασμένο γάμο της.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Bryan Adams θυμήθηκε πώς η αείμνηστη πριγκίπισσα βρήκε τους στίχους «έχασε το μυαλό του» την ημέρα που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο «πολύ αστείους».

Μιλώντας στους Sunday Times, ο Bryan Adams αποκάλυψε ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα τον κάλεσε για τσάι για να ακούσει ξανά το τραγούδι.

Σταμάτησε να παίζει το τραγούδι το 1997 από σεβασμό στην πριγκίπισσα Νταϊάνα που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Η φιλία του 64χρονου Καναδού με την Νταϊάνα είχε οδηγήσει σε κάποιες εικασίες περί σχέσης τους τη δεκαετία του 1990.

Οι φήμες πήραν φωτιά όταν η πρώην κοπέλα του Bryan Adams, Cecilie Thomsen, είπε στους δημοσιογράφους ότι η σχέση τους ήταν θυελλώδης και η σχέση του με την Νταϊάνα δεν το έκανε πιο εύκολο.

Ο Bryan Adams δεν απάντησε ποτέ στις φήμες και δεν αναφέρθηκε σε αυτό στη συνέντευξη. Αντίθετα, αποκάλυψε πως οι δυο τους είχαν πολύ καλές συζητήσεις καθώς άνθιζε η φιλία τους.

«Στην πραγματικότητα είναι περίεργο και σουρεαλιστικό να το σκέφτεσαι. Μου άρεσε πάρα πολύ η Νταϊάνα. Ήταν μια καταπληκτική γυναίκα και απίστευτη πηγή έμπνευσης» σημείωσε στη συνέντευξή του.

«Το γεγονός πως τη γνώρισα ήταν πραγματικά ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα που μου συνέβησαν ποτέ», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε αναφερόμενος στη συνάντησή τους σε ένα αεροπλάνο όπου της ανέφερε ότι χρησιμοποίησε το όνομά της σε ένα τραγούδι. «Ναι, ξέρω, είναι πολύ αστείο. Στην πραγματικότητα θα ήθελα να το ξανακούσω» του είπε χαρακτηριστικά.

Ο Bryan Adams, σύμφωνα με το BBC, έστειλε ένα αντίγραφο στο παλάτι του Κένσινγκτον και μετά η πριγκίπισσα Νταϊάνα τον κάλεσε για τσάι.

«Όταν πήγα για πρώτη φορά στο Παλάτι του Κένσινγκτον δεν ήταν σαν να είχε πραγματικά ανάγκη να μιλήσει σε κάποιον.

Και δεν μπαίνεις στη ζωή κάποιου θέλοντας να μάθεις τα πάντα στα πρώτα 10 λεπτά.

Ήταν τύπου ‘ας πιούμε ένα φλιτζάνι τσάι’. Αλλά αργότερα, όσο πιο φιλικοί ήμασταν, τόσο περισσότερα έμαθα για το τι πραγματικά συνέβαινε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Νταϊάνα παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο και απέκτησαν μαζί δύο γιους, τους πρίγκιπας Γουίλιαμ και Χάρι. Το ζευγάρι χώρισε το 1992 πριν πάρουν τελικά διαζύγιο το 1996.

Η φιλία με την Amy Winehouse

Ο Bryan Adams στη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στις προσπάθειές του να βοηθήσει την αείμνηστη τραγουδίστρια Amy Winehouse κατά τη διάρκεια της μάχης της με τον εθισμό στα ναρκωτικά το 2007.

Έγινε φίλος με την τραγουδίστρια αφού τη φωτογράφισε και την κάλεσε να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του στη βίλα του στο νησί Mustique.

«Πραγματικά δεν ξέρω τι συνέβη με την Amy και είναι τόσο λυπηρό γιατί ήταν τόσο ταλαντούχα και θαύμαζα τόσο πολύ την ατομικότητά της. Αλλά έκανα τη διαφορά; Δεν ξέρω», υπογράμμισε ο Bryan Adams.

Υπενθυμίζεται πως η Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Camden του Λονδίνου το 2011.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024