Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’ 1-1: «Όρθιος» στην Πάτρα και αήττητος για 9ο σερί παιχνίδι

Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’ 1-1: «Όρθιος» στην Πάτρα και αήττητος για 9ο σερί παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός Β’ προηγήθηκε με τον Μπα στο 11’ και θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις (90+2’) με τον Μπαρέ.

Στην ισοπαλία έμειναν Παναχαϊκή και Ολυμπιακός Β’ στην Πάτρα με την μεταξύ τους αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Super League 2 να λήγει 1-1. Ο Ολυμπιακός Β’ μπήκε εντυπωσιακά στην αναμέτρηση κόντρα στην Παναχαϊκή και από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έδειξε τη διάθεση του να προηγηθεί.

Έχασε τη νίκη στο φινάλε, αλλά παρέμεινε αήττητος για 9ο διαδοχικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός Β’.

Πρώτη καλή φάση για τους «ερυθρόλευκους» στο 9ο λεπτό, με τον Παπακανέλο να κάνει κεφαλιά που πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα μετά από εξαιρετική ομαδική συνεργασία του Σαπουντζή με τον Αργυρίου, ο Μπα βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και δεχόμενος την πάσα του Αργυρίου άνοιξε το σκορ από κοντά για τους φιλοξενούμενους.

Ο Σαπουντζής στο 15’ έκανε μακρινή πάσα στον Αργυρίου και σε μία φάση καρμπόν με το πρώτο γκολ, γύρισε στον Μπα που αστόχησε από κοντά πιεζόμενος.

Ο Ολυμπιακός Β’ συνέχισε να πιέζει για το δεύτερο γκολ, με τον Βρουσάι να επιχειρεί σουτ από το κέντρο του γηπέδου, που απέκρουσε ο Κολοβούρης, ενώ στο 21’ απέκρουσε και τετ α τετ του Παπακανέλου από κοντά. Στη συνέχεια του ημιχρόνου μετά το ημίωρο ο ρυθμός έπεσε με τον Ολυμπιακό να διατηρεί τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή μπήκε πιο δυνατά, όμως βρήκε απέναντί της τον Παπαδούδη. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Β’ στο 53’ πρόλαβε τον Αλίμπε πριν αυτός ισοφαρίσει από κοντά.

Ο Μπα έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-2 στο 58ο λεπτό, όμως με τον Κολοβούρη εξουδετερωμένο ο Μπαρέ απομάκρυνε την μπάλα. Ο Γάλλος Μπαρέ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 67′, η κεφαλιά του όμως πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Παπαδούδης έδειξε τα αντανακλαστικά του στο 71′ σε δύσκολο σουτ του Νάστου μέσα από την περιοχή, ενώ στο 78′ απέκρουσε πέναλτι του Χριστόπουλου, που κέρδισε ο Τραορέ σε μαρκάρισμα του Καρακούτη.

Η ισοφάριση ήρθε εν τέλει για τους γηπεδούχους στο 92′ με τον νεαρό Μπαρέ. Ο 22χρονος είχε προωθηθεί και εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Λιοφάγου για να κάνει το 1-1.

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Παραστατίδης (71′ Παραστατίδης), Καραγιάννης, Λιοφάγος, Μπάρετ, Γρηγορόπουλος (82′ Ζέκοφ), Γκανσιέρ (46′ Πατρινός), Αλίμπε (71′ Πετράτος), Χριστόπουλος, Α. Αποστολόπουλος (34′ Ντε Ολιβέιρα), Νάστος.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Βρουσάι, Σγουρός (86′ Κατσουλίδης), Παπακανέλλος (81′ Μαυρουδής), Κ. Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Σαπουντζής, Κεϊτά (81′ Κεραμιδάς), Καράκουτης (86′ Τσέλιος), Αργυρίου (89′ Βλαχομήτρος).

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024