Ο Ολυμπιακός αν και αγχώθηκε λίγο στο τέλος, κατάφερε να επικρατήσει της Μπάγερν Μονάχου με 77-69 για την 13η αγωνιστική της Euroleague.
Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, όπως το συνηθίζει άλλωστε, θέλησε να καλημερίσει τους φιλάθλους της με ένα μοναδικό τρόπο μετά τη χθεσινοβραδινή νίκη.
Το επικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με Λαρεντζάκη, Βέγγο και… φίδι
Έτσι, χρησιμοποιώντας τη χαρακτηριστική κίνηση της κόμπρας από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και με τους ήχους από μία σκηνή της ταινίας του Θανάση Βέγγου, «Πράκτωρ 000» αλλά και του viral βίντεο με το φίδι δημιούργησε ένα αριστούργημα.
Μάλιστα η λεζάντα έγραφε: «Καλημέρα! Λάρε, ένα πανέμορφο μυαλό! Sound On»
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Με κορυφαίους τους Χαϊδεμένος και Μπουζούλα, που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 72-65 τον Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε το 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.