Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Συναγερμός» στον Ολυμπιακό – Νέο πρόβλημα για τον Μπαρτζώκα

«Συναγερμός» στον Ολυμπιακό – Νέο πρόβλημα για τον Μπαρτζώκα

Μεγάλη αγωνία στον Ολυμπιακό μετά το ματς με την Μπάγερν…

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια μεγάλη και σημαντική νίκη στο ΣΕΦ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για την 13η αγωνιστική της Euroleague και ανέβηκε σε ρεκόρ 7-6, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα όμως να «πονοκεφαλιάζει» σε ακόμη ένα παιχνίδι.

Ο Έλληνας τεχνικός που έχει ήδη αρκετά προβλήματα μέσα στη σεζόν, είδε στο παιχνίδι με τους Βαυαρούς να τραυματίζεται και ο Κώστας Παπανικολάου και να αποχωρεί από το ματς.

Αγωνία στον Ολυμπιακό με Παπανικολάου

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποχώρησε μετά από χτύπημα που είχε από τον Ράντοντσιτς, σε μια επιθετική προσπάθεια, η οποία ολοκληρώθηκε με καλάθι για τον φόργουορντ της Μπάγερν.

Περιμένει ο Μπαρτζώκας

Ο «Παπ» πόνεσε πολύ και φάνηκε από τις αντιδράσεις του και βγήκε, με τον Μπαρτζώκα να είναι σε «αναμμένα κάρβουνα» και να περιμένει να δει ποια είναι η κατάσταση του Έλληνα φόργουορντ.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Έλληνας τεχνικός περίμενε ότι από βδομάδα θα έμπαινε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και θα είχε όλο το ρόστερ στη διάθεση του για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν, όμως ο τραυματισμός του Παπανικολάου τον αναγκάζει να τηρεί μια στάση αναμονής.

Όσον αφορά τα νούμερα του Παπανικολάου στο παιχνίδι με την Μπάγερν ήταν για ακόμη ένα ματς εξαιρετικός και είχε 8 πόντους, ενώ κατέβασε και 5 ριμπάουντ σε 26 λεπτά.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024