Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Μπαφές «έχασε» τον πατέρα του πριν το Ολυμπιακός - Μπάγερν

O Μπαφές «έχασε» τον πατέρα του πριν το Ολυμπιακός – Μπάγερν

Πένθος στον Ολυμπιακό, καθώς ο Χρήστος Μπαφές «έχασε» τον πατέρα του πριν την αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Μπάγερν για τη Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, έκανε γνωστό πως ο άμεσος συνεργάτης του, Χρήστος Μπαφές «έχασε» τον πατέρα του πριν το ξεκίνημα του αγώνα απέναντι στους «Βαυαρούς».

Αυτή η απώλεια «βύθισε» σε τεράστια θλίψη τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τον Μπαρτζώκα να εκφράζει τα συλλυπητήριά του στον Χρήστο Μπαφέ.

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε: «Τα συλλυπητήριά μου στον Μπαφέ για την απώλεια του πατέρα του Χρήστου Μπαφέ και από όλους στην ομάδα».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν περίεργο παιχνίδι, ξεκινήσαμε το παιχνίδι με καλή νοοτροπία και στις δύο πλευρές, στην άμυνα πολύ καλά και στην επίθεση στον αιφνιδιασμό αλλά και με κυκλοφορία. Πιστέψαμε ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι πραγματικά εύκολο και καταφέραμε να κερδίσουμε χωρίς να κάνουμε κάτι το εξαιρετικό. Το παιχνίδι ήταν από τους 12-15 πόντους, έτοιμο να πάει στους 20, η Μπάγερν δεν τα παρατούσε, προσπαθούσε να επιστρέψει. Μετρήσαμε 15 πόντους που φάγαμε στη λήξη της επίθεσης, είναι κάτι που μετράει και μας πλήγωσε. Σε αυτές τις hustle μπάλες πρέπει να είμαστε πρώτοι. Αλλά εκτιμώ τη νίκη μετά από δύο ήττες από Μονακό και Ρεάλ. Η Μπάγερν είχε πέντε σερί νίκες, τρεις στην EuroLeague. Είχαν απουσίες όπως εμείς, η EuroLeague έχει πολλούς τραυματισμούς αυτήν την περίοδο για κάθε ομάδα με το πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Τα συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Πάμπλο Λάσο, η Μπάγερν είναι μια ομάδα που μου αρέσει, ο οργανισμός και όσα πιστεύουν για τον αθλητισμό. Είναι πολύ δυνατοί διεκδικητές των play-offs».

Για το κίνητρο μετά το 1ο δεκάλεπτο: «Τα επόμενα τρία δεκάλεπτα μετά το πρώτο τα χάσαμε, δεν είχαμε τον ίδιο ρυθμό, κάναμε rotation. Το πρόβλημα είναι ότι προσπαθούμε να βάλουμε παίκτες εκτός φόρμας στο rotation και λογικό να μην έχουν ρυθμό αλλά δεν έχουμε άλλον τρόπο. Πρέπει να βάζουμε σιγά σιγά παίκτες που φυσιολογικά δεν είναι σε καλή κατάσταση επειδή ήταν καιρό έξω. Τώρα έχουμε παιχνίδι τη Δευτέρα, μετά παίζουμε με τη Βαλένθια. Οι τραυματίες όπως ο Μιλουτίνοφ, ο ΜακΚίσικ θέλουν χρόνο για να έρθουν σε καλό επίπεδο, ο Γκος είναι έξω, ο Πετρούσεφ είχε 1-2 προπονήσεις και ήταν ρίσκο να μπει και ο Μήτρου Λονγκ θα μπει στον δεύτερο γύρο. Φεύγει ο ρυθμός αλλά είμαστε καλοί, δεν παίξαμε με τη Ρεάλ και τη Μονακό, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Η Μπασκόνια κέρδισε στην τελευταία κατοχή, όλα τα παιχνίδια είναι κλειστά. Αυτό που μετράει είναι μόνο να κερδίζεις».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024