Κιάνου Ριβς: Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του και έκλεψαν όπλο
Το 2014 είχαν γίνει δύο διαρρήξεις στο σπίτι του ηθοποιού.
Στόχος διαρρηκτών έγινε το σπίτι του Κιάνου Ριβς στο Λος Άντζελες. Οι δράστες φορούσαν μάσκες του σκι και έκλεψαν ένα όπλο από το σπίτι του Κιάνου Ριβς, σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ.
Ο ηθοποιός δεν βρίσκονταν εκεί όταν έγινε η διάρρηξη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Στις 19:00 της Τετάρτης, το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες δέχθηκε ανώνυμη κλήση για πιθανή διάρρηξη στο σπίτι του ηθοποιού. Αστυνομικοί έφτασαν εκεί, έκαναν έρευνα, αλλά δεν βρήκαν κανέναν.
Είδαν από τις κάμερες την διάρρηξη
Όμως, λίγες ώρες αργότερα, στη 01:00, η αστυνομία πήγε ξανά στο σπίτι του Κιάνου Ριβς, επειδή χτύπησε ο συναγερμός. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TMZ, οι αστυνομικοί είδαν από τις κάμερες ασφαλείας πως είχε γίνει διάρρηξη.
Οι δράστες, που φορούσαν μάσκες του σκι, έσπασαν ένα παράθυρο για να μπουν στο σπίτι. Από εκεί έκλεψαν ένα όπλο, προτού τραπούν σε φυγή, ενώ δεν είναι σαφές τι άλλο πήραν.
Η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τόσο του σπιτιού του Κιάνου Ριβς, όσο και άλλων στη γειτονιά. Το 2014 είχαν γίνει δύο διαρρήξεις στο σπίτι του ηθοποιού.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (5/5): Πού θα δείτε Μονακό – Ολυμπιακός και τον ημιτελικό Άρσεναλ – Ατλέτικο
- Η Κάμερον Ντίαζ μητέρα ξανά στα 53 της – «Αγαπάμε τη ζωή» λένε με τον Μπέντζι Μάντεν
- Ιαπωνία: Παρέλαβε ρωσικό πετρέλαιο μετά το κλείσιμο της στρόφιγγας στη Μέση Ανατολή – «Αναθέρμανση σχέσεων με Μόσχα»
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Ο Ολυμπιακός θέλει να καθαρίσει τη σειρά στο Μονακό και να κλείσει θέση στο Final Four
- H Άρσεναλ είναι ξανά το φαβορί για τον τίτλο: Το πρόγραμμα των «κανονιέρηδων» και της Σίτι μέχρι το φινάλε της Premier League
- Ο Κένεθ Μπράνα θέλει να επιστρέψει στον κόσμο του Thor
- Θεσσαλονίκη: Παρανάλωμα του πυρός μοτοσικλέτα – Ζημιές σε δύο αυτοκίνητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442