Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιάνου Ριβς: Άνδρας κοιμήθηκε στον κήπο του και ισχυρίζεται πως είναι συγγενής του

Κιάνου Ριβς: Άνδρας κοιμήθηκε στον κήπο του και ισχυρίζεται πως είναι συγγενής του

Ο χολιγουντιανός αστέρας τόνισε πως τα περιστατικά αυτά του έχουν προκαλέσει «ουσιαστική ανησυχία, ενόχληση και αγωνία».

Την ηρεμία του δεν μπορεί να βρει ο χολιγουντιανός σταρ, Κιάνου Ριβς. Σύμφωνα με ξένα μέσα, ο Ριβς ζήτησε και έλαβε περιοριστικά μέτρα εναντίον ενός 38χρονου άντρα που είχε επισκεφθεί 6 φορές το ακίνητό του στο Λος Άντζελες.

Οι «επισκέψεις» αυτές ξεκίνησαν από τον Νοέμβριο του περασμένου έτους έως τον Ιανουάριο του 2023, σύμφωνα με τον ηθοποιό.

Τα έγγραφα αναφέρουν, επίσης, ότι κατά τη διάρκεια της δεύτερης επίσκεψης, ο 38χρονος είχε αφήσει ένα σακίδιο που περιείχε «περίεργα» αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου ενός κιτ εξέτασης DNA.

Ο άνδρας είχε κάνει και σειρά αναρτήσεων στις οποίες ισχυριζόταν πως το όνομά του είναι «Τζάσπερ Κιθ Ριβς» υπονοώντας πως έχει συγγενικό δεσμό με τον ηθοποιό.

«Τους τελευταίους τρεις μήνες, έχει καταγραφεί σειρά περιστατικών στα οποία επισκέφτηκε το ακίνητό μου, ακάλεστος, παραβίασε την ιδιοκτησία μου, επιχείρησε να βρει τρόπο να μπει στο σπίτι μου και προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί μου» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Οι ενοχλητικές και απειλητικές ενέργειες του εναγόμενου, οι οποίες συνεχίζονται, μου προκαλούν ουσιαστική ανησυχία, ενόχληση και αγωνία, μεταξύ άλλων επειδή θέλω να προστατεύσω τον σύντροφό μου και τους φίλους μου που διαμένουν ή περνούν χρόνο στο σπίτι μου» κατέληξε.

Η δίκη κατά του Ντίξον προγραμματίστηκε για τις 24 Φεβρουαρίου και έως τότε θα παραμείνουν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα – δεν υπάρχουν λεπτομέρειες αναφορικά με τις απαγορεύσεις.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024