Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιάνου Ριβς: Ξανά στη σκηνή με τους Dogstar σε συναυλία στο Λος Άντζελες

Κιάνου Ριβς: Ξανά στη σκηνή με τους Dogstar σε συναυλία στο Λος Άντζελες

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι ο μπασίστας του συγκροτήματος

Ήταν να μη γίνει η αρχή!

Σχεδόν ένα μήνα πριν η είδηση της επανένωσης των Dogstar, του συγκροτήματος της εναλλακτικής ροκ, με ένα από τα τρία μέλη να είναι ο Κιάνου Ριβς, όσο μάς σόκαρε, άλλο τόσο μάς ενθουσίασε.

Έπειτα από δύο δεκαετίες απουσίας, το συγκρότημα «ξαναγεννήθηκε» σε μία ξεχωριστή συναυλία στα πλαίσια του BottleRock Festival στην Καλιφόρνια, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου.

Κι επειδή ένα ίσον κανένα, χθες το βράδυ έκαναν ακόμη μία live εμφάνιση στο Λος Άντζελες και όπως ήταν φυσικό όλοι ανέμεναν να δουν και πάλι τον Ριβς  στο ρόλο του μπασίστα.

Η συναυλία δόθηκε στο Roxy Theatre όπου το συγκρότημα είχε εμφανιστεί ξανά 23 χρόνια πριν.

Μετά την επανένωση των Dogstar ο Ριβς είχε δηλώσει πως ήταν κάτι που του είχε λείψει.

«Μου έλειψε να παίζουμε μαζί, μου έλειψε να γράφουμε μαζί, μου έλειψε να δίνουμε παραστάσεις μαζί. Είναι κάτι που πάντα μου έλειπε», ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Billboard.

Η ιστορία των Dogstar

Η γέννηση του συγκροτήματος τοποθετείται το 1991, με τον πρωταγωνιστή των blockbusters «Matrix» και «John Wick» να είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του, ο μπασίστας και η backup φωνή.

Η τριάδα εμφανίστηκε ζωντανά για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια τον Οκτώβριο του 2022 σε ένα tour στην Ιαπωνία. Ξεκίνησαν να παίζουν τραγούδια από τα άλμπουμ τους «Our Little Visionary» και «Happy Ending», ενώ πρόσθεσαν και μερικά καινούργια μέλη που θα είναι μέρος του νέου δίσκου.

Εξαιτίας της πολλά υποσχόμενης καριέρας του Κιάνου Ριβς στο Χόλιγουντ αλλά και την αποβολή της τότε συντρόφου Τζένιφερ Σάιμ το 1999 οι Dogstar διαλύθηκαν. Η πανδημία αποτέλεσε την αιτία τα μέλη να ξαναβρεθούν και να αρχίσουν να παίζουν μουσική σε πρώτο στάδιο στο σπίτι του Μέιλχαουζ.

Από τότε το συγκρότημα είναι πολύ active και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από τον Ιούλιο του 2022 έχουν τον λογαριασμό τους στο Instagram στον οποίο δημοσιεύουν και φωτογραφίες τους από τα θρυλικά 90s.

Δείτε μια πρόσφατη εμφάνιση του συγκροτήματος:

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024