Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Chris Hemsworth μόνο με την πετσέτα - Πανικός στις θαυμάστριές του

Ο Chris Hemsworth μόνο με την πετσέτα – Πανικός στις θαυμάστριές του

Ο λαμπερός ηθοποιός του Χόλιγουντ Chris Hemsworth προκάλεσε φρενίτιδα στις θαυμάστριές του με ένα βίντεο που μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο πρωταγωνιστής των Avengers Chris Hemsworth προκάλεσε φρενίτιδια στις θαυμάστριές του αφού ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram να ποζάρει μόνο με μια πετσέτα μπάνιου.

Ο σταρ του Thor επέδειξε σε κοινή θέα το καλλίγραμο σώμα του μετά από φάρσα που του έκαναν οι φίλοι του μόλις βγήκε από το ντους.

Ποιος χρειάζεται εχθρούς όταν έχεις τέτοιους φίλους…

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός τραγουδούσε ενώ έβγαινε από το μπάνιο όταν μια ομάδα φίλων του έστησε μια κάμερα και εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του για να τον τρομάξουν.

Έκπληκτος από τη φάρσα, ο διάσημος ηθοποιός ξέσπασε σε γέλια. «Ποιος χρειάζεται εχθρούς όταν έχεις τέτοιους φίλους…» σχολίασε χιουμοριστικά ο Chris Hemsworth.

Οι θαυμάστριές του βέβαια ενθουσιάστηκαν με το καλλίγραμο σώμα του και έκαναν πολλά ξεκαρδιστικά σχόλια για την πετσέτα που ήταν τυλιγμένη στο σώμα του.

Ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός;

«Ο πραγματικός εχθρός εδω είναι αυτή η πετσέτα» σχολίασε χρήστης, με άλλη θαυμάστριά του να σημειώνει «υπάρχει κάποιος άλλος εδώ που σκέφτεται/επιθυμεί να πέσει αυτή η πετσέτα;».

Η ανάρτησή του έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση του ηθοποιού για την αλλαγή στον τρόπο ζωής του. Θέλει να επιβραδύνει την καριέρα του και να αναλάβει λιγότερους ρόλους στο μέλλον για να δώσει προτεραιότητα στην υγεία του.

Ήταν πολύ πρόσφατα που αποκαλύφθηκε σε ντοκιμαντέρ του National Geographic και της Disney+ ότι διατρέχει πολύ υψηλό κίνδυνο να πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Στο ντοκιμαντέρ αποκαλύφθηκε ότι ο ηθοποιός έχει οκτώ ώς δέκα φορές περισσότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσει την προοδευτική ασθένεια, καθώς ανήκει σε ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων που έχουν δύο αντίγραφα του γονιδίου APOE4.

Σε μια προσπάθεια να το καταπολεμήσει, ο Chris Hemsworth μοιράστηκε ότι εργάζεται για την εξάσκηση της ενσυνειδητότητας, κοιμάται περισσότερο, κάνει μπάνια με πάγο και αφιερώνει περισσότερο χρόνο στον εαυτό του.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024