Τρίτη σερί ήττα για τον Παναθηναϊκό η αποψινή. Και κάπως έτσι οι Πράσινοι του Εργκίν Αταμάν επέστρεψαν σε αρνητικό ρεκόρ (6-7) αλλά καταποντίστηκαν και στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague.
Μια κατάσταση που μάλιστα προκύπτει σε πολύ ιδιαίτερο timing μιας και ως το τέλος του 2023 τα εκτός έδρας ματς έρχονται για εκείνους διαδοχικά.
Πρώτα σε μια εβδομάδα στη Γαλλία με τη Βιλερμπάν (14/12) θεωρητικά στο πιο εύκολο παιχνίδι που τους απομένει ως την αλλαγή του έτους. Στη συνέχεια στο Πριγκιπάτο και άντρο του Μάικ Τζέημς κόντρα στη Μονακό (20/12) και αργότερα στην εξέλιξη μιας ακόμη διαβολοβδομάδας στην Ιταλία, κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (22/12). Μπορεί ο ΠΑΟ σε αυτά τα τρία παιχνίδια να επιστρέψει;
Μοιάζει καθοριστικό το διάστημα των επόμενων δύο εβδομάδων και το ρεκόρ που θα έχει στις 28/12 όταν θα φιλοξενήσει τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου αν μη τι άλλο θα λέει πολλά για τη συνέχεια πριν το φινάλε του πρώτου γύρου της διοργάνωσης.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οργή σε Μόναχο και γερμανικά ΜΜΕ για τις αποφάσεις του Πορτογάλου διαιτητή, Ζοάο Πινιέιρο στο 1-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν – Στο επίκεντρο οι φάσεις με Νούνο Μέντες και Ζοάο Νέβες, σκληρές δηλώσεις από τη διοίκηση και τον Κομπανί
Μετά το break των Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο πρώτο ματς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν τους «Λύκους» με 38 πόντους διαφοράς στο Game 2, για το 1-1 στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA – Σημαντικό προβάδισμα για τους Νικς μετά το 2-0 επί των Σίξερς.