Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Ακριτίδης για Σταμάτη Γονίδη: «Ντρέπομαι ακόμα και να πάω στο σπίτι του»

Χάρης Ακριτίδης για Σταμάτη Γονίδη: «Ντρέπομαι ακόμα και να πάω στο σπίτι του»

Ο Χάρης Ακριτίδης μίλησε για την παρεξήγησή του με τον Σταμάτη Γονίδη και εξήγησε τον λόγο που έχουν απομακρυνθεί.

Τον Χάρη Ακριτίδη στο νέο του σπίτι συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η Χριστιάνα Κοχλατζή.

Ο τραγουδιστής που μετακόμισε μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο προηγούμενο σπίτι του, μίλησε στην εκπομπή του Alpha για τη φιλία του με τον Σταμάτη Γονίδη, εξηγώντας τον λόγο που έχουν παρεξηγηθεί.

Αφορμή για την παρεξήγησή μας ήταν ένα αυτοκίνητο που σχεδίαζε εκείνος και το έφτιαχνα εγώ. Αυτό δεν τελείωσε ποτέ με αποτέλεσμα να τον στεναχωρήσω γιατί δεν μπόρεσα να το παραδώσω μέσα στις ημερομηνίες που έπρεπε

«Το προηγούμενο σπίτι μου κάηκε. Έχουμε αλλάξει σελίδα και έχουμε εκτιμήσει περισσότερο τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή… Κάηκαν όλα, και μαζί με όσα κάηκαν, κάηκαν μαζί και τα κακά» ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ακριτίδης.

«Τον αγαπώ πάρα πολύ»

«Με τον Σταμάτη Γονίδη είμαστε αδέλφια. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και πολύ καλός άνθρωπος.

Αφορμή για την παρεξήγησή μας ήταν ένα αυτοκίνητο που σχεδίαζε εκείνος και το έφτιαχνα εγώ. Αυτό δεν τελείωσε ποτέ με αποτέλεσμα να τον στεναχωρήσω γιατί δεν μπόρεσα να το παραδώσω μέσα στις ημερομηνίες που έπρεπε.

Αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο είναι σχεδόν έτοιμο και παρά την παρεξήγηση που έγινε, θα το τελειώσω και θα του το πάω. Αν το πάρει καλώς, αν όχι, κανένα πρόβλημα. Στεναχώρησα τον φίλο μου, που μου άνοιξε την καρδιά και το σπίτι του, που ήταν να με βαφτίσει. Ντρέπομαι που δε μπόρεσα να φέρω εις πέρας την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Η βάπτισή μου θα γίνει όταν του παραδώσω το αυτοκίνητο… Ντρέπομαι να πάω και στο σπίτι του» είπε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024