Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς λέει ότι οι νόμοι περί όπλων στις ΗΠΑ είναι «γελοίοι» μετά το μακελειό στο UNLV

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς λέει ότι οι νόμοι περί όπλων στις ΗΠΑ είναι «γελοίοι» μετά το μακελειό στο UNLV

Ο σταρ των Λέικερς, ο οποίος θα αγωνιστεί στους ημιτελικούς του τουρνουά του ΝΒΑ, τοποθετήθηκε λίγο μετά τους μαζικούς πυροβολισμούς στο UNLV.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς αξιοποίησε την πλατφόρμα του προκειμένου να μιλήσει για τον έλεγχο της οπλοκατοχής. Αφότου έφτασε στον ημιτελικό του πρωταθλήματος του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας την ίδια ημέρα με τους μαζικούς πυροβολισμούς κοντά στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, ο 38χρονος σταρ των Λέικερς δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη ότι η πρόσβαση στα όπλα έχει καταντήσει «γελοία».

Τα σχόλια του Τζέιμς διατυπώθηκαν μετά την είδηση της Τετάρτης ότι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από ένοπλο στην πανεπιστημιούπολη του Λας Βέγκας

«Πιστεύω ότι είναι μια τόσο μεγάλη συζήτηση, αλλά συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με την ίδια ιστορία, την ίδια συζήτηση κάθε φορά που συμβαίνει κάτι και θα συνεχίζει να συμβαίνει. Η δυνατότητα να αποκτήσεις όπλο, η δυνατότητα να κάνεις αυτά τα πράγματα ξανά και ξανά και ξανά και χωρίς να υπάρχει καμία αλλαγή είναι κυριολεκτικά γελοία».

Και συνέχισε: «Δεν βγάζει κανένα νόημα το γεγονός ότι συνεχίζουμε να χάνουμε αθώες ζωές, σε πανεπιστημιουπόλεις, σχολεία, σε εμπορικά κέντρα και κινηματογράφους. Είναι γελοίο».

Το θανατηφόρο συμβάν

Τα σχόλια του Τζέιμς διατυπώθηκαν μετά την είδηση της Τετάρτης ότι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από ένοπλο στην πανεπιστημιούπολη του Λας Βέγκας.

Στις 11:45 π.μ., η αστυνομία της πανεπιστημιούπολης έλαβε κλήση για ενεργό δράστη, δήλωσε ο Άνταμ Γκαρσία, αντιπρόεδρος των υπηρεσιών δημόσιας ασφάλειας και διευθυντής της νότιας διοίκησης των υπηρεσιών της πανεπιστημιακής αστυνομίας στο UNLV σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη. Στη συνέχεια, η αστυνομία «συγκρούστηκε με τον ύποπτο», ο οποίος είναι πλέον νεκρός, δήλωσε ο Γκαρσία. Διάφορα μέσα, συμπεριλαμβανομένου του ABC News, ταυτοποίησαν αργότερα τον άνδρα ως τον Άντονι Πολίτο, 67 ετών.

*Με πληροφορίες από People

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024