Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στα χνάρια του πατέρα του Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς ο 15χρονος Βίνσεντ

Στα χνάρια του πατέρα του Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς ο 15χρονος Βίνσεντ

Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν καμπ της Εθνικής Σουηδίας Κ-15 δεν είχε προσελκύσει τόσο πολλούς δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ, τηλεοπτικά συνεργεία αλλά και φιλάθλους.

Ο νέος Ιμπραήμοβιτς είναι καθ’ οδόν. Ο νεότερος διάδοχος του σπουδαίου Ζλάταν, ο Βίνσεντ Σέγκερ Ιμπραήμοβιτς κλήθηκε και προπονείται ήδη με την εθνική ομάδα της Σουηδίας Κ-15. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και οι επιδόσεις του εντυπωσιάζουν στην ομάδων νέων της Μίλαν.

Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν καμπ της Εθνικής Σουηδίας Κ-15 δεν είχε προσελκύσει τόσο πολλούς δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ, τηλεοπτικά συνεργεία αλλά και φιλάθλους.

Αιτία, φυσικά ήταν η παρουσία του μικρότερου γιου του Ιμπρα, ανάμεσα στα συνολικά 66 παιδιά που έχουν κληθεί. Στην προπόνηση της Δευτέρας, όλα τα βλέμματα ήταν καρφωμένα πάνω στον σγουρομάλλη έφηβο που εμφανισιακά δεν έχει καμία σχέση με τον διάσημο πατέρα του.

Η διευθύντρια Τύπου της σουηδικής ομοσπονδίας, Πέτρα Θορέν τον έχει υπό την προστασία της -όπως και αρκετοί άνδρες της ασφάλειας- και δεν επιτρέπει σε κανέναν δημοσιογράφο να τον πλησιάσει, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες.

Σύμφωνα με την ανάλυση του ομοσπονδιακού προπονητή Αξελ Κιάλ ο νεαρός Ιμπραήμοβιτς είναι ένας ολοκληρωμένος μέσος που αντιλαμβάνεται πολύ καλά το παιχνίδι, είναι πολύ καλός στις πάσες αλλά και αποτελεσματικός ενώπιον της αντίπαλης εστίας. Τα όσα συζητά με τον Βίνσεντ παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό.

Ο μέχρι πρότινος εκλέκτορας της σουηδικής ομάδας, Γιάνε Αντερσον προτείνει να χαμηλώσουν οι τόνοι και να μη γίνονται συγκρίσεις του έφηβου με τον πατέρα του γιατί δεν είναι δίκαιο.

Ο Βίνσεντ προσγειώθηκε στο Μιλανέλο μαζί με τον αδερφό του το 2022 όταν την ίδια εποχή ο πατέρας τους ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Ροσονέρι.
Το καμπ της Κ-17 θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη και ως τότε οι δημοσιογράφοι θα δώσουν σκληρή μάχη να πάρουν έστω και μία δήλωση από τον διάδοχο του Ιμπρα.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024