Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκλεισε τον Τοντιμπό για 4.5 χρόνια

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκλεισε τον Τοντιμπό για 4.5 χρόνια

Η ομάδα της Νίκαιας θα βάλει στα ταμεία της 37 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του, καθώς έχει συμβόλαιο μαζί του έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Ερικ Τεν Χαγκ θα έχει από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο στη διάθεση του τον Ζαν Κλερ Τοντιμπό για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «SUN» η αγγλική ομάδα έκλεισε τη μεταγραφή, για 4.5 χρόνια, του Γάλλου στόπερ, Ζαν Κλερ Τοντιμπό της Νις, που κάνει εξαιρετική σεζόν και φέτος στη Γαλλία.

Η πρώτη μεταγραφή του Τεν Χαγκ για τον Γενάρη

Η ομάδα της Νίκαιας θα βάλει στα ταμεία της 37 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του, καθώς έχει συμβόλαιο μαζί του έως το καλοκαίρι του 2027.

Να σημειωθεί πως η Νις ανήκει στον Σερ Τζέιμς Ράτκλιφ, ο οποίος έχει συμφωνήσει να μπει στο μετοχικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγοράζοντας το 25% των «κόκκινων διαβόλων», και αυτό διευκόλυνε την προσπάθεια για την απόκτηση του 23χρονου Τοντιμπό, για τον οποίο είχαν εκδηλώσει επίσης ενδιαφέρον Τσέλσι και Νιούκαστλ.

Οι επόμενοι στόχοι

Από εκεί και πέρα, η Γιουνάιτεντ αναμένεται να προχωρήσει και σε τουλάχιστον ακόμη μια μεταγραφική κίνηση τον Ιανουάριο, αφού έχει πληγεί από τους τραυματισμούς. Συν ότι αναμένεται να αποχωρήσουν και Τζέιντον Σάντσο και Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ τουλάχιστον από το ρόστερ.

Ο Ολλανδός τεχνικός της Γιουνάιτεντ ήθελε ένα στόπερ και φαίνεται πως το παίρνει από τη Νις, ενώ ψάχνει και έναν πλάγιο μεσοεπιθετικό που να μπορεί να παίξει και στην επίθεση.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024