Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο: Η Γιουνάιτεντ έχει να νικήσει εκτός έδρας ομάδα του top-8 από το 2021 (pic+vid)

Απίστευτο: Η Γιουνάιτεντ έχει να νικήσει εκτός έδρας ομάδα του top-8 από το 2021 (pic+vid)

Από το κακό στο χειρότερο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Πότε νίκησε τελευταία φορά εκτός έδρας ομάδα που ήταν στις οκτώ πρώτες θέσεις της Premier League.

Δεν σηκώνει κεφάλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η βρετανική ομάδα δεν κατάφερε σε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι να φανεί αντάξια των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να ηττηθεί εκτός έδρας από τη Νιούκαστλ με 1-0, για την 14η αγωνιστική της Premier League.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Άντονι Γκόρντον στο 55’, με τον επιθετικό των «ανθρακωρύχων» να αναγκάζει την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ στην 6η ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει 8-0-6 στις πρώτες 14 αγωνιστικές. Μια ήττα την οποία ο προπονητής των «Κόκκινων Διαβόλων» απέδωσε στην κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. «Όταν έχεις τόσα πολλά παιχνίδια σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, τότε έχεις λιγότερες καλές εμφανίσεις», ανέφερε ο Ολλανδός τεχνικός.

Δηλώσεις που δεν ήχησαν καλά στα αυτιά των οπαδών της Γιουνάιτεντ, με πολλούς από αυτούς να ζητούν την άμεση απομάκρυνση του Τεν Χαγκ από τον πάγκο της αγαπημένης τους ομάδας, η οποία τους τελευταίους μήνες πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Η χθεσινή ήττα από την Νιούκαστλ ήταν η 10η στα 13 τελευταία παιχνίδια που έδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία δύο χρόνια απέναντι σε ομάδα που βρίσκεται στο top-8 της Premier League την ημέρα που πραγματοποιείται ο αγώνας.

Στα άλλα τρία οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν τρεις ισοπαλίες (0/3/10). Τελευταία φορά που νίκησε η Γιουνάιτεντ εκτός έδρας ομάδα που ήταν στις οκτώ πρώτες θέσεις του αγγλικού πρωταθλήματος ήταν τον Οκτώβριο του 2021, όταν είχε στον πάγκο της τον Νορβηγό, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ και είχε φύγει με το διπλό από την έδρα της Τότεναμ (0-3).

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Τα γκολ είχαν πετύχει οι Κριστιάνο Ρονάλντο (39’), Έντιον Καβάνι (64΄) και Μάρκους Ράσφορντ (86’). Από τότε ο απολογισμός της Γιουνάιτεντ είναι τραγικός, με την Μάντσεστερ να χάνει τα 10 από τα επόμενα 13 ματς απέναντι σε ομάδα του top-8 της Premier League.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024