Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ντέμης Νικολαϊδης για τον Φώτη Ιωαννίδη μέσα από την εκπομπή του στη Nova, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αργά η γρήγορα ο Έλληνας φορ θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του (μεταγραφή στο εξωτερικό).
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Αυτά που κάνει ο Ιωαννίδης τα περιμένουμε πλέον από αυτόν. Έκανε ένα ακόμη σπουδαίο ματς. Ο Γιοβάνοβιτς με μάλωσε στα βραβεία. Θέλει-δεν θέλει όμως ο Φώτης θα πάει στο εξωτερικό (γέλια). Αυτή είναι η εξέλιξη, εύχομαι να γίνει για όλους τους καλούς παίκτες. Ο Ιωαννίδης δεν επηρεάζεται από τίποτα πάντως. Θα βελτιωθεί κι άλλο. Είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη και πιο γρήγορη βελτίωση που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Ένα από τα δυνατά του σημεία είναι ότι είναι δυνατός ψυχικά», ανέφερε.
Παράλληλα τόνισε πως «… μου άρεσε ο Παναθηναϊκός με τον ΟΦΗ», ενώ σχολίασε την παρουσία των Αϊτόρ και Παλάσιος: «Ο Αϊτόρ είναι σαν μια νέα μεταγραφή. Μπορεί να μην έχει φτάσει στο 100%, αλλά ανεβαίνει διαρκώς και το γκολ θα του δώσει ψυχολογία. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα καταλήξει με Αϊτόρ-Παλάσιος στα εξτρέμ, όπως πέρσι. Νομίζω ότι αυτοί είναι οι πιο ποιοτικοί ακραίοι του».
Μέχρι στιγμής στη σεζόν ο Ιωαννίδης έχει καταγράψει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό εννέα γκολ και μια ασίστ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.