Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σενάριο για δίδυμο Παυλίδη – Ιωαννίδη στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Σενάριο για δίδυμο Παυλίδη – Ιωαννίδη στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσο, Γιάννη Αμανατίδη, η Άιντραχτ Φρανκφούρτη θέλει να πάρει τόσο τον Βαγγέλη Παυλίδη όσο και τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί σε πρωτάθλημα και Europa League έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Ενας από τους συλλόγους που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τη γερμανική ομάδα να γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του Ελληνα στράικερ.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες ο παλαίμαχος άσος, Γιάννης Αμανατίδης, μίλησε στην «ΕΡΑ Σπορ» για το «φλερτ» της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τον Φώτη Ιωαννίδη και τόνισε ότι η γερμανική ομάδα ψάχνει για επιθετικό και θέλει να επενδύσει στο ελληνικό στοιχείο.

Ελληνικό δίδυμο στην επίθεση Παυλίδη – Ιωαννίδη φαίνεται πως θέλει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Ο Αμανατίδης επισήμανε επίσης ότι εκτός από τον Ιωαννίδη, στη μεταγραφική λίστα της Άιντραχτ βρίσκεται ο Παυλίδης και δεν αποκλείεται η γερμανική ομάδα να αποκτήσει και τους δύο ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Η Άιντραχτ έχει λεφτά και ψάχνει για φορ. Μπορεί να πάρει και δύο. Ψηλά στη λίστα της είναι τόσο ο Παυλίδης, όσο και ο Ιωαννίδης. Έχει χρήματα ο σύλλογος και οι φίλαθλοι περιμένουν ενίσχυση. Αν με ρωτούσατε ποιον προτιμώ θα σας έλεγα το έξης. Ο Βαγγέλης είναι γκολτζής, παίκτης «κουτιού», ενώ ο Φώτης είναι ανερχόμενος φορ που κάνει δουλειές και εκτός περιοχής. Είναι τιμητικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο που μία σπουδαία γερμανική ομάδα θέλει να επενδύσει σε Έλληνες επιθετικούς

Από εκεί και πέρα, ο Αμανατίδης αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις της Άιντραχτ με τον ΠΑΟΚ: «Και στα δύο ματς οι Γερμανοί φαίνονταν ανώτεροι, αλλά τους έξι βαθμούς τους πήρε ο ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερα στο πρόσφατο παιχνίδι, περίμεναν ότι θα κέρδιζαν εύκολα ή δύσκολα, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος τακτικά. Αυτό οφείλεται στον Λουτσέσκου, ο οποίος ήταν ο νικητής της μάχης των πάγκων με τον Τοπμέλερ. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε για δύο αποτελέσματα, ενώ η Άιντραχτ έδειξε ότι θέλει ενίσχυση, για αυτό και κινείται για σέντερ φορ. Δεν νικάς εύκολα την Άιντραχτ και η ήττα ήταν ένα σοκ για τους φίλους της».

Για τους Κουλιεράκη-Κωνσταντέλια, δήλωσε: «Ο Κουλιεράκης είναι έξυπνος στόπερ, με καλή σωματική δομή. Έχει το μέλλον δικό του στην Ευρώπη. Ο Κωνσταντέλιας είναι φαινόμενο που μέσα στο χορτάρι μπορεί να κάνει τα… πάντα».

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024