Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η μεγάλη αλλαγή του Μπαρτζώκα στη Euroleague που δεν κατάλαβε κανείς... (pic)

Η μεγάλη αλλαγή του Μπαρτζώκα στη Euroleague που δεν κατάλαβε κανείς… (pic)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι γνωστός για τις... εκρήξεις του εδώ και χρόνια, όμως φέτος έχει ένα πολύ εντυπωσιακό στατιστικό που δείχνει... ηρεμία

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποτελεί χωρίς αμφιβολία έναν από τους κορυφαίους προπονητές της Euroleague τα τελευταία δέκα χρόνια και είναι ο καλύτερος τεχνικός της περσινής σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο έμπειρος προπονητής του Ολυμπιακού έχει καταφέρει να δημιουργήσει την τελευταία τριετία μια ομάδα-πρότυπο στο λιμάνι, με τους Πειραιώτες να παίζουν καταπληκτικό μπάσκετ, να έχουν κατακτήσει τα πάντα στην Ελλάδα, να έχουν πάει σε δύο σερί Final Four και να στοχεύουν σε τρίτο συνεχόμενο.

Η μεγάλη αλλαγή του Μπαρτζώκα και οι τεχνικές ποινές

Όσον αφορά τον Μπαρτζώκα στον πάγκο είναι από τους πιο εκφραστικούς και οξύθυμους στη Euroleague, υπάρχουν δεκάδες στιγμές του που εκρήγνυται, κυρίως στους παίκτες του. Από το 2015 και τη σεζόν που έφτασε στο Final Four με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν έχουν περάσει 8 σεζόν και έχει μπει στην 9η, με τις 5 να είναι στον Ολυμπιακό, τις δύο στη Χίμκι και τη μία στην Μπαρτσελόνα.

Ο Μπαρτζ σε αυτά τα 8 χρόνια είχε ένα μοναδικό στατιστικό που έδειχνε πόσο έντονα ζει τα παιχνίδια στη Euroleague, αφού έχει δεχτεί 39 τεχνικές ποινές. Ουσιαστικά, είναι σχεδόν 5 ανά χρονιά στη Euroleague, αριθμός που ήταν μεγάλος. Την ίδια ώρα σε αυτό το διάστημα έχει και ο πάγκος του Ολυμπιακού άλλες 4 τεχνικές ποινές, ενώ η χρονιά με τις περισσότερες τεχνικές ποινές στην καριέρα του είναι το 2017-18 όταν ήταν στη Χίμκι.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία και δείχνει τη μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά του Μπαρτζώκα δεν είναι άλλο από αυτό που συμβαίνει φέτος στα πρώτα 11 παιχνίδια του, όπου δεν έχει πάρει ούτε μία και πρόκειται για ένα στατιστικό που δείχνει… ηρεμία. Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμη, αφού έχει τουλάχιστον 23 ματς να δώσει ο Ολυμπιακός, αλλά αναμφίβολα το δείγμα είναι θετικό.

Ο πίνακας με τις τεχνικές ποινές του Μπαρτζώκα και του πάγκου

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024