Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέος Κόσμος: Τι λέει η ανήλικη που βοήθησε την 35χρονη που πήδηξε από τον 3ο όροφο

Νέος Κόσμος: Τι λέει η ανήλικη που βοήθησε την 35χρονη που πήδηξε από τον 3ο όροφο

«Φώναζε "βοηθήστε με" και έσκισε τη σίτα για να την ακούσω» περιγράφει η 17χρονη για τη στιγμή που εντόπισε την 35χρονη στο μπαλκόνι της

Σοκ έχει προκαλέσει η παρ’ ολίγον τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Νέο Κόσμο όταν μία 35χρονη γυναίκα πήδηξε από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας της για να γλιτώσει από τον σύντροφό της.

Η γυναίκα, με καταγωγή από την Κίνα, ζούσε εφιαλτικές ώρες στα χέρια του ομοεθνούς συντρόφου της, ο οποίος, όπως κατήγγειλε, τη χτύπησε, την απειλούσε, την έδεσε, τη βίασε με την απειλή μαχαιριού και της έκλεψε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η 35χρονη προσγειώθηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος στον πρώτο όροφο και εκεί, ένα 17χρονο κορίτσι τη βοήθησε, καλώντας την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Η 17χρονη περιέγραψε τις στιγμές μετά τον εντοπισμό της γυναίκας, λέγοντας ότι βγήκε από το σπίτι νομίζοντας ότι είχε πέσει κάποιο έπιπλο από τον αέρα.

«Έσκισε τη σίτα για να την ακούσω»

«Άκουσα ένα πολύ δυνατό μπαμ, νόμιζα ότι έπεσε κάποιο έπιπλο και είδα τη γυναίκα στο μπαλκόνι. Φώναζε στα αγγλικά “βοήθεια, βοηθήστε με”, έσκισε τη σίτα για να την ακούσω» περιγράφει το 17χρονο κορίτσι.

«Κάλεσα την αστυνομία, φοβόμασταν μήπως επιστρέψει ο δράστης» συνεχίζει ενώ σε ερώτηση για το αν καυγάδιζαν συχνά, το κορίτσι είπε ότι η ίδια δεν ξέρει κάτι αλλά «έμαθα για ένα περιστατικό στις σκάλες, που η γυναίκα έπεφτε και εκείνος την κυνηγούσε».

«Με έδεσε, με βίασε και μου ζητούσε χρήματα»

Σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη κατέθεσε ότι ο σύντροφός της το πρωί του Σαββάτου της επιτέθηκε και την έδεσε στα χέρια και στα πόδια. Στη συνέχεια με την απειλή μαχαιριού τη βίασε.

Ακολούθησαν νέες απειλές με τον 40χρονο να απαιτεί να του μεταφέρει στο λογαριασμό του χρηματικά ποσά μέσω του κινητού της τηλεφώνου.

Ο εφιάλτης κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα όταν η 35χρονη κατάφερε να λυθεί και πήδηξε από το παράθυρο για να γλυτώσει.

Όταν ο 40χρονος αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί τράπηκε σε φυγή και όταν έφτασε η Αστυνομία είχε ήδη εξαφανιστεί.

Από τότε αναζητείται ενώ έχουν ενημερωθεί και οι Αρχές στις πύλες εξόδου της χώρας, αφού όπως κατέθεσε η 35χρονη ο δράστης ήθελε να φύγει για την Κίνα.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024