Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «παραμύθι» της Meg Bellamy - Από τη Legoland στο Crown ως άλλη Κέιτ

Το «παραμύθι» της Meg Bellamy – Από τη Legoland στο Crown ως άλλη Κέιτ

Το «ταξίδι» της Meg Bellamy από τη δουλειά στο θεματικό πάρκο Legoland στη δημοφιλή σειρά The Crown όπου υποδύεται τη νεαρή Κέιτ Μίντλετον.

Με την έκτη σεζόν του δράματος The Crown να κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου, η Meg Bellamy, που υποδύεται την Κέιτ Μίντλετον, αποκαλύπτει πώς πήρε τον ρόλο.

Η 20χρονη ηθοποιός Meg Bellamy, η Κέιτ Μίντλετον του Crown, είχε μηδενική υποκριτική εμπειρία και δούλευε ως μασκότ στο αξιοθέατο του Windsor όταν ανακάλυψε ότι πήρε τελικά τον ρόλο.

Μιλώντας στους Sunday Times, η Meg Bellamy περιέγραψε τη στιγμή που δέχτηκε την κλήση από τον παραγωγό της δημοφιλούς σειράς.

Μετά έπρεπε να γυρίσω στη Legoland και να αντιμετωπίσω τα παράπονα των πελατών σαν να μην είχε συμβεί τίποτα

«Ένιωσα το τηλέφωνό μου να χτυπάει στην τσέπη μου και πίστευα πως ήταν η Kate (Bone) γιατί περίμενα για μέρες τηλέφωνό της.

Αλλά δεν μπορούσα να απαντήσω γιατί δούλευα στη Legoland! Τελικά έβγαλα το κουστούμι μου και έτρεξα στο πάρκινγκ και προσπαθούσα να την ακούσω. Δεν ήταν λαμπερό.

Μετά έπρεπε να γυρίσω στη Legoland και να αντιμετωπίσω τα παράπονα των πελατών σαν να μην είχε συμβεί τίποτα», σημειώνει η Meg Bellamy.

Η ιστορία της Meg Bellamy είναι παραμυθένια από μόνη της δεδομένου ότι δεν είχε υποκριτική εμπειρία όταν πήρε τον ρόλο στην εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά.

Μόλις είδε ένα tweet στον επίσημο λογαριασμό του The Crown στο οποίο καλούνταν ηθοποιοί να υποβάλουν αίτηση για να υποδυθούν τη μελλοντική βασίλισσα στα χρόνια του πανεπιστημίου, η Meg Bellamy αποφάσισε να προχωρήσει με την αίτηση.

Μαγνητοσκόπησε τη δική της κασέτα οντισιόν και την έστειλε στους παραγωγούς.

«Μου αρέσει να παρακολουθώ τη σειρά, οπότε όταν κυκλοφόρησε η πρόσκληση για κάστινγκ, η υποβολή της αίτησης μου βγήκε αυτόματα. Βλέποντάς το, δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήμουν σε αυτό μια μέρα.

Η Meg Bellamy είχε αποκαλύψει πως ήταν ένας γείτονάς της που την έπεισε να περάσει από οντισιόν για το The Crown και επέμεινε ότι εξακολουθεί να μην πιστεύει ότι μοιάζει με την Κέιτ Μίντλετον.

Αν και ο γείτονάς της ήταν ανένδοτος πως η Meg Bellamy μοιάζει με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, η ηθοποιός ανέφερε πως δεν είχε συγκριθεί ποτέ με την Κέιτ Μίντλετον στο παρελθόν.

«Ποτέ δεν το κατάλαβα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι ίσως δεν το έχω, αλλά με τις καταπληκτικές ομάδες μαλλιών και μακιγιάζ και το τμήμα κουστουμιών, όταν όλα συνδυάζονται, πρέπει να έχεις μια ουσία», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τη διαδικασία της οντισιόν, η Meg Bellamy αποκάλυψε ότι έπρεπε να πει στους παραγωγούς το ύψος της για αρχή.

Ανέφερε επίσης ότι η ομάδα του casting της ζήτησε να αποκαλύψει ένα διασκεδαστικό γεγονός για τον εαυτό της, με τη Meg Bellamy να τους μιλά για τη δουλειά της στο δημοφιλές θεματικό πάρκο.

«Έβλεπα ξανά και ξανά την Κέιτ»

Στη διάρκεια της διαδικασίας, η Meg σημείωσε πως μελέτησε το μακιγιάζ της Κέιτ Μίντλετον για να προσπαθήσει να το εφαρμόσει.

«Με κάθε οντισιόν, απλώς έβλεπα ξανά και ξανά την Κέιτ. Το να διαβάζω για αυτήν και να την ακούω ήταν τόσο σημαντικό τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια», σημείωσε η Meg Bellamy.

Παρά το γεγονός ότι το τμήμα κουστουμιών είχε φωτογραφίες της Κέιτ για να βασίσει την γκαρνταρόμπα της Meg Bellamy, δεν υπάρχουν βίντεο με την Κέιτ ως φοιτήτρια. Κάτι που σημαίνει πως κάποια στοιχεία αφέθηκαν στην ερμηνεία της.

«Το να μπω στα παπούτσια της Κέιτ με έκανε να την αγαπήσω πολύ. Κάθε μέρα που την ερευνούσα ένιωθα μια εγγύτητα μαζί της. Ήταν πολύ αθλητική και έπαιζα netball όπως εκείνη.

Μεγαλώνοντας σε ένα μη βασιλικό υπόβαθρο και ερωτεύεσαι τον Γουίλιαμ, υπάρχει μια ωραία απλότητα σε αυτό. Είναι τόσο προσιτή και τόσο σίγουρη για τον εαυτό της, αριστοκρατική και συναισθηματικά έξυπνη. Πραγματικά το θαυμάζω αυτό στην Κέιτ», υπογράμμισε η Meg Bellamy.

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024