Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί δεν άφησε τον γιο του να παίξει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Crown

Γιατί δεν άφησε τον γιο του να παίξει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Crown

Το δίδυμο πατέρα και γιου είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στην πέμπτη σεζόν του The Crown. Αποκάλυψε γιατί δεν τον άφησε να συνεχίσει στην έκτη σεζόν.

Ο Dominic West, ηθοποιός που υποδύεται τον Κάρολο, σταμάτησε τον γιο του από το να υποδυθεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στην τελευταία σεζόν του The Crown.

Ο Dominic West θέλησε ο γιος του να αποφύγει τη συναισθηματικά φορτισμένη σκηνή όπου ο χαρακτήρας του Κάρολος του ανακοινώνει την είδηση θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο Senan West είχε παίξει στο πλευρό του πατέρα του τον νεαρό πρίγκιπα στην πέμπτη σεζόν της δραματικής σειράς The Crown.

Δεν μου άρεσε καθόλου να κάνω τη σκηνή στο Balmoral, να πω σε ένα αγόρι ότι η μητέρα του πέθανε

Ο νεαρός ηθοποιός είχε προσκληθεί από τους δημιουργούς του The Crown να επιστρέψει στον ρόλο για την έκτη και τελευταία σεζόν.

Ο 54χρονος όμως πατέρας του δεν ήθελε να υποδυθεί τις πολύ φορτισμένες συναισθηματικά σκηνές του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον γιο του.

«Δεν μου άρεσε καθόλου να κάνω τη σκηνή στο Balmoral»

«Δεν μου άρεσε καθόλου να κάνω τη σκηνή στο Balmoral, να πω σε ένα αγόρι ότι η μητέρα του πέθανε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Dominic West.

«Κάλεσαν τον Senan ξανά γιατί έκανε τόσο καλή δουλειά, αλλά τον κράτησα από το να το κάνει. Ήταν άδικο εκ μέρους μου γιατί ήθελε να το κάνει», συμπλήρωσε ο ηθοποιός που υποδύεται τον Κάρολο.

Ο Senan εμφανίστηκε στα τελευταία επεισόδια της πέμπτης σεζόν ως «λίγο μεγαλύτερος» Γουίλιαμ στα πρώτα του εφηβικά χρόνια.

Η εμφάνισή του στο The Crown ήταν ο πρώτος του ρόλος, τον οποίο ορισμένοι θεατές επέκριναν ως αποτέλεσμα «νεποτισμού».

Μιλώντας στο Town and Country, ο Dominic West ισχυρίστηκε πως η απόφασή του να προσληφθεί ο γιος του ήταν αποτέλεσμα του casting καθώς οι δημιουργοί πάλευαν για να καλύψουν τον ρόλο.

«Ξέρεις πόσο τυχερός είσαι; Απίστευτα τυχερός!» του είπε χαρακτηριστικά όταν πήρε τον ρόλο.

Αποκάλυψε στη συνέχεια πως λέει στον γιο του να ακούει, να απολαμβάνει και να μαθαίνει από τους αξιότιμους ηθοποιούς της σειράς.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024