Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πιο σκοτεινή στιγμή του «Crown» - Η κούρσα θανάτου για Νταϊάνα και Ντόντι

Η πιο σκοτεινή στιγμή του «Crown» – Η κούρσα θανάτου για Νταϊάνα και Ντόντι

Το «The Crown» επιστρέφει με τα γεγονότα που προηγήθηκαν και ακολούθησαν μετά τον θάνατο της θλιμμένης πριγκίπισσας. Οι τελευταίες στιγμές για την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Με τον τελευταίο κύκλο του «The Crown» να επικεντρώνεται στη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, οι δημιουργοί έχουν αναπαραστήσει τις τελευταίες της στιγμές με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ πριν από το τραγικό τροχαίο στο Παρίσι το 1997.

Στον τελευταίο κύκλο του «Τhe Crown» απεικονίζεται στεναχωρημένη η πρικίπισσα Νταϊάνα την τελευταία ημέρα πριν από τον τραγικό θάνατό της στο Παρίσι.

Η συγκλονιστική σειρά έχει αναδημιουργήσει τις τελευταίες στιγμές της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Ντόντι Αλ Φαγέντ πριν από το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη σήραγγα Pont de l’ Alma.

Η κούρσα θανάτου για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους δημιουργούς του «The Crown» φαίνονται η πριγκίπισσα Νταϊάνα (την οποία υποδύεται η Elizabeth Debicki) και ο Ντόντι (τον υποδύεται ο Khadid Abdalla) να μπαίνουν σε ένα αυτοκίνητο έξω από το ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι που κατείχε ο Ντόντι Αλ Φαγέντ.

Μιλώντας στον διάδρομο πριν από τη μοιραία κούρσα που θα οδηγούσε στον θάνατό τους, ο Ντόντι Αλ Φαγέντ ρωτά τον Henri Paul αν είναι ασφαλές για το ζευγάρι να ταξιδέψει.

Ο Henri, μιλώντας γαλλικά, εξηγεί στον Ντόντι Αλ Φαγέντ πως το έδαφος είναι καθαρό για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον ίδιο μετά την κούρσα δόλωμα για τους παπαράτσι.

«Κανείς δεν θα μας δει να φεύγουμε, πίστεψέ με» λέει στον Ντόντι Αλ Φαγέντ.

Καθώς όμως το ζευγάρι βγαίνει από το ξενοδοχείο, το αυτοκίνητό τους έχει γίνει στόχος των παπαράτσι.

Ακούγεται μουσική καθώς ο οδηγός ρωτά την πριγκίπισσα Νταϊάνα αν είναι καλά με τον Ντόντι να του λέει να ξεκινήσουν και το κλιπ να κόβεται πριν από τη μοιραία συντριβή για τους τρεις επιβαίνοντες.

Το Netflix είχε δηλώσει πως η δραματική σειρά δεν θα δείξει τη συντριβή. Θα έδειχνε ωστόσο όσα προηγήθηκαν και όσα ακολούθησαν μετά τον τραγικό χαμό της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024