Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Μαρτυρία «κλειδί» για το θάνατό του - Τι συνέβη το μοιραίο βράδυ

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Μαρτυρία «κλειδί» για το θάνατό του – Τι συνέβη το μοιραίο βράδυ

Αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, περιέγραψε τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ αλλά και πώς προσπάθησαν «να αλλάξουν την κατάθεσή της».

Μία μαρτυρία – ντοκουμέντο που φέρνει στο φως, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», αποκαλύπτει τι συνέβη το καλοκαίρι του 2021 στη Θήβα, όταν το ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr, Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, έχασε τη ζωή του μετά από θανατηφόρο τροχαίο.

Η αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, περιέγραψε τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ πριν από 2,5 χρόνια, αλλά και πώς οι άνθρωποι που κατηγορούνται φέρονται να προσπάθησαν «να αλλάξουν την κατάθεσή της».

Ήταν βράδυ περίπου στο 30ο χιλιόμετρο Θηβών – Θίσβης όταν είδε τον ξαφνικό ελιγμό του οχήματος στο αντίθετο ρεύμα. Σύμφωνα με την ίδια τα πάντα συνέβησαν μετά από μία στροφή και σε ευθεία όταν μετά τον ελιγμό είδε έναν άνθρωπο πεσμένο στο οδόστρωμα και ένα παπούτσι.

«Θυμάμαι ότι έκανε έναν ελιγμό και με τρόμαξε. Πήγαινα ήδη με μικρή ταχύτητα γιατί ήταν βράδυ, αμέσως έκοψα ταχύτητα και είδα πρώτα ένα παπούτσι που είχε πεταχτεί και τον άνθρωπο πεσμένο κάτω. Σταμάτησα στην άκρη, έβαλα αλάρμ για να δείξω ότι κάτι έχει συμβεί, είχα αφήσει και ανοιχτά τα φώτα και πήγα να δω τι συμβαίνει γιατί είχε σταματήσει και το άλλο όχημα», είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

«Ήταν ζωντανός και υπέφερε. Τον άκουγα να βαριανασαίνει»

«Ήταν ζωντανός και υπέφερε. Τον άκουγα να βαριανασαίνει. Ήταν χτυπημένος πάρα πολύ, αλλά δεν είχε αίμα», είπε ακόμα περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος ενώ ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα.

Όπως λέει μέσα στο αυτοκίνητο που έκανε τον ελιγμό, ήταν ένα ζευγάρι με παιδί και όπως της είπαν πήραν τηλέφωνο την αστυνομία ή το ασθενοφόρο αλλά με καθυστέρηση.

«Έτρεχα τρελαμένη προς τον άνθρωπο να δω τι έχει αν μπορούμε να σώσουμε κάποια κατάσταση και μετά δεν ξέρω πού πήρε. Αυτό ήταν το λάθος μου γιατί έπρεπε να πάρω κι εγώ», υπογράμμισε ακόμα.

«Κανείς δεν του έδωσε πρώτες βοήθειες, τίποτα. Ο άνθρωπος ήταν κάτω στο δρόμο και δεν ξέραμε τι να τον κάνουμε. Αυτό το θυμάμαι πάρα πολύ καλά. Δεν θυμάμαι αν ήρθε πρώτα η αστυνομία και μετά το ασθενοφόρο. Είχαν δευτερόλεπτα διαφορά, αλλά την ώρα που έφτασαν, ο άνθρωπος είχε σταματήσει να ζει. Έφυγα τελευταία», κατέληξε.

«Μου είπε να μην καταθέσω αυτά που είδα…»

Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο ζήτησε από την ίδια αλλά και από το ζευγάρι που επέβαινε στο αυτοκίνητο, να περιμένουν στην άκρη.

Η επιβάτης του ύποπτου οχήματος τότε την πλησίασε και της ζήτησε το τηλέφωνό της και της είπε να μην καταθέσει στην αστυνομία γιατί είχαν εμπλακεί σε αυτόν τον θάνατο.

«’Τι είναι αυτά που μου λέτε; Ό,τι είδα θα το καταθέσω στην αστυνομία, δεν κάνω τέτοια πράγματα’, της είπα. Μετά κάτι έγινε και σηκώθηκε κι έφυγε και δεν πήρα ούτε το τηλέφωνό της».

Η γυναίκα που έχει δώσει δύο καταθέσεις όπως είπε στη Θήβα άργησαν πάρα πολύ να την ενημερώσουν να δώσει κατάθεση. Περίπου τρεις μήνες και δεν μάλιστα είχε περάσει τόσος καιρός που δεν πίστευε ότι θα με πάρουν τηλέφωνο

Η κατάθεση της στις Αρχές της Θήβας μάλιστα όλως περιέργως χάθηκε όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του άτυχου Οδυσσέα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024