Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
25 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα: Έτσι θα διαλέξετε το τέλειο δώρο για το παιδί

25 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα: Έτσι θα διαλέξετε το τέλειο δώρο για το παιδί

Επειδή ο χρόνος «κυλά» γρήγορα, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες προτάσεις για δώρο που μπορείτε να κάνετε στο παιδί.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάθε παιδί σε κάθε σπίτι ανυπομονεί για την έλευση του αγαπημένου Άγιου Βασίλη, που θα καταφτάσει γεμάτος δώρα και χαρά. Σύμβολο της γενναιοδωρίας και της αγάπης, πρόκειται για τον ξακουστό κοκκινοφορεμένο Άγιο που έρχεται να ικανοποιήσει κάθε παιδικό όνειρο και επιθυμία.

Επειδή όμως, χρειάζεται και αυτός… βοήθεια, καλό είναι να κάνετε τα πλάνα σας από τώρα για να μην τρέχετε τελευταία στιγμή. Αφού βοηθήσετε τα παιδιά να γράψουν το γράμμα τους, ξεκινήστε το ψάξιμο για να τα έχετε όλα τα δώρα έτοιμα και την κατάλληλη στιγμή θα… μπουν μαγικά κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μερικές από τις καλύτερες επιλογές για παιδικό δώρο, περιλαμβάνουν:

Αεροπλανάκι Mattel Hot Wheels: Star Wars Starship Tie Fighter Blast

Δύο από τα πιο αγαπημένα brands μικρών και μεγάλων ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το απόλυτο χριστουγεννιάτικο δώρο, που θα μείνει αξέχαστο! Τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν ξανά μια βασική σκηνή από το Star Wars: The Force Awakens με αυτό το γεμάτο δράση σετ διαστημόπλοιων.

Το σετ περιλαμβάνει ένα διαστημόπλοιο Star Wars, με την υπογραφή της Hot Wheels και η δράση ξεκινά αμέσως.

Barbie Dreamtopia Πριγκίπισσα Ονειρικά Μαλλιά

Η Barbie Dreamtopia προορίζεται για τα παιδιά που λατρεύουν την μόδα, τα μαλλιά, τα αξεσουάρ και έχουν αστείρευτη φαντασία. Η συγκεκριμένη Barbie έχει πολύ μακριά μαλλιά μήκους 21,59 εκ. και πολύχρωμα εξτένσιον για να φτιάχνετε σινιόν και κοτσίδες και ένα εργαλείο που κάνει το styling παιχνιδάκι.

Τώρα μπορείτε να χτενίσετε τα μαλλιά της, στην συνέχεια να τοποθετήσετε δυο-τρεις χάντρες μαλλιών στο ειδικό εργαλείο και να δημιουργήσετε φανταστικά χτενίσματα με το πάτημα ενός κουμπιού. Προσαρμόστε την εμφάνιση της πριγκίπισσας Barbie με τις χρωματιστές μπαρέτες μαλλιών και την τιάρα και πάρτε την μαζί σας σε μαγικές περιπέτειες!

Αναδιπλούμενο Drone Andowl Sky 97

Ιδανική επιλογή δώρου για τα μεγαλύτερα παιδιά, το αναδιπλούμενο Drone Andowl Sky 97 διαθέτει κάμερα που μπορεί να τραβήξει HD Ready (720p) βίντεο. Το drone συνοδεύεται από χειριστήριο για τον έλεγχο της πτήσης, και μπορεί να συνδεθεί με κινητό ή tablet για επιπλέον λειτουργικότητα.

Η μέγιστη εμβέλειά του φτάνει τα 90 μέτρα και μπορεί να πετάξει έως 10 λεπτά.

Μωρό Κούκλα Mattel My Garden Baby Snack & Snuggle Kitten

Γεννημένο σε ένα μαγικό κήπο, το μωράκι κούκλα My Garden Baby Snack & Snuggle Kitten πρόκειται για το πιο χαριτωμένο θαύμα της φύσης. Αντιδρά στην αγάπη και την φροντίδα, όπως ένα πραγματικό μωρό!

Κάνει περισσότερους από 20 ήχους και διαθέτει 5 διαδραστικά αξεσουάρ για ρεαλιστικό παιχνίδι. Ταΐστε το μωράκι με το μπιμπερό ή το κουτάλι για να το ακούσετε να ‘ρουφάει’ ή να κάνει ‘μμμ’. Ηρεμήστε το μωρό με την πιπίλα και κουνήστε το για να κοιμηθεί καθώς το ακούτε να κάνει ήχους.

Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Ravensburger Gravitrax Extension Mixer

Τα παιχνίδια της σειράς Gravitrax έχουν στόχο να κινητοποιήσουν τα παιδιά να πειραματιστούν με την βαρύτητα, τον μαγνητισμό αλλά και την κινητική, μαθαίνοντας τον κόσμο γύρω τους αλλά και πώς λειτουργεί.

Αφήστε τα παιδιά να εξερευνήσουν όσο απολαμβάνουν το παιχνίδι τους καθώς ελέγχουν τόσο την διαδρομή όσο και την ταχύτητα που κινείται η μπίλια.

Θα τα βρείτε όλα και ακόμα περισσότερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε παιχνίδια ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Tώρα και για λίγες ώρες ακόμα με ΚΑΘΕ σας αγορά κερδίζετε ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ 5€! Εσείς απλά παραγγέλνετε και λίγο αφού παραλάβετε το δέμα σας, την λαμβάνετε στο email σας ενώ μόνο για σήμερα επωφελείστε από δωρεάν μεταφορικά σε προϊόντα θέρμανσης και κλιματισμού.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024