Θεσσαλονίκη: Μπήκε σε αυλή σπιτιού και έκλεψε από υδραυλικά μέχρι κλουβιά με καναρίνια
Ο νεαρός όταν έγινε αντιληπτός τράπηκε σε φυγή.
Διάρρηξη σημειώθηκε χθες το βράδυ (29/11) σε μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη με τον δράστη να κλέβει υδραυλικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, καθώς και δύο ωδικά πτηνά με τα κλουβιά.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., χθες το βράδυ σε περιοχή της Τούμπας, ένας 22χρονος, ο οποίος νωρίτερα έκανε διάρρηξη, μπαίνοντας σε προαύλιο χώρο μονοκατοικίας. Ο νεαρός όταν έγινε αντιληπτός τράπηκε σε φυγή.
Σύμφωνα με το thestival.gr, από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, προέκυψε ότι νωρίτερα, από το ίδιο σπίτι αφαίρεσε υδραυλικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, καθώς και δύο ωδικά πτηνά με τα κλουβιά.
- Άβα Γαλανοπούλου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη
- Δυτική Ευρώπη: Δυναμώνουν τα κύματα καύσωνα – Θερμοκρασίες 3 βαθμοί Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο
- Έξι τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, διασωληνωνένοι τρεις – Αναφορές για δεξαμενή προπανίου στον χώρο
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια – Πιθανότατα προκλήθηκε μετά από πτώση κεραυνού
- Πώς ξεκίνησε η φωτιά στο Σισμανόγλειο, ανακρίνεται 74χρονος – «Δεν σχετίζεται με το περιστατικό ο θάνατος 90χρονης»
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442