Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλάτενμπεργκ για το πέναλτι της Παρί: «Δίκαια η Νιούκαστλ θεωρεί ότι την έκλεψαν» (vid)

Κλάτενμπεργκ για το πέναλτι της Παρί: «Δίκαια η Νιούκαστλ θεωρεί ότι την έκλεψαν» (vid)

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ με άρθρο του στη «Daily Mail» πήρε θέση για το αμφιλεγόμενο πέναλτι που πήρε η Παρί απέναντι στη Νιουκάστλ.

Η Νιούκαστλ λίγο έλειψε να κάνει ξανά το… θαύμα της απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού άντεξε την ασφυκτική πίεση των Γάλλων, η αγγλική ομάδα προηγήθηκε στο 24′ με τον Ίσακ κι έδειξε τεράστιο χαρακτήρα σ’ όλο το υπόλοιπο ματς.

Ο Εμπαπέ και οι συμπαίκτες του έχασαν τα… άχαστα όμως στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτητής Μαρτσίνιακ έδειξε ένα πολύ αμφιλεγόμενο πέναλτι κι ο φορ της Παρί ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Θέση για το εν λόγω πέναλτι πήρε Μαρκ Κλάτενμπεργκ, με άρθρο του στη «Daily Mail», όπου ο Άγγλος πρώην ρέφερι δικαιολογεί τα παράπονα της Νιουκάστλ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Η Νιούκαστλ έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει ότι την έκλεψαν. Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει λάβει το δώρο της ισοφάρισης από το σημείο του πέναλτι στο όγδοο λεπτό του έξτρα χρόνου. Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ ήταν διαιτητής στον τελικό του Μουντιάλ 2022 και ο Τόμας Κβιατκόβσκι στο VAR είναι ένα έμπειρο δίδυμο, το οποίο άπαντες σέβονται, αλλά πρέπει να καταγραφεί αυτό ως ένα φοβερό λάθος από πλευράς τους.

Η γωνία πίσω από το γκολ, που είδαμε όλοι από την τηλεόραση, αλλά το VAR δεν έδειξε στον Μαρτσίνιακ, ξεκάθαρα αποδεικνύει ότι δεν υπήρχε παράβαση. Ο Λιβραμέντο δεν έκανε μεγαλύτερο το σώμα του. Το χέρι του ήταν σε κανονική θέση κατά την κίνησή του. Δεν είχε χρόνο να αντιδράσει στον εξοστρακισμό. Το πέναλτι αυτό είναι κόντρα στις οδηγίες της UEFA και η Νιούκαστλ πλήρωσε το τίμημα.»

Δείτε ξανά την επίμαχη φάση: 

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024