Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι γραμμές του Παπαπέτρου, ο Κλάτενμπεργκ και οι εξηγήσεις από την ΕΠΟ

Οι γραμμές του Παπαπέτρου, ο Κλάτενμπεργκ και οι εξηγήσεις από την ΕΠΟ

Ασταμάτητος ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην τοποθέτηση του στη Super League- Και τα είπε όλα με το όνομα τους…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην τοποθέτηση του στη σημερινή τηλεδιάσκεψη μίλησε για όλα. Και ο λόγος του ήταν ενωτικός προς τη Λίγκα. Αρκεί φυσικά όσοι συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό να έχουν κατά νου το αυτονόητο: Την πρόοδο του προϊόντος αλλά και την αντιμετώπιση όλων εκείνων των ακόμη πιο σοβαρών θεμάτων που προκύπτουν μέσα από την απαξίωση του ποδοσφαίρου.

Με πρώτο και σημαντικότερο το ίδιο το φαινόμενο της βίας « Σχεδόν σε όλα τα γήπεδα βλέπουμε πανό μίσους από τους οπαδούς και ούτε αυτό χτυπάει την καμπάνα όχι το καμπανάκι στους υπευθύνους της Πολιτείας.

Όμως εμάς σαν επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να μας νοιάζει. Όταν γίνεται το Πρωτάθλημα με τον κάθε Παπαπέτρου να ζωγραφίζει γραμμές οφσάιντ, τότε το ξέσπασμα της βίας θα έχει και αφορμές και είναι απλά θέμα χρόνου να γίνει το κακό. Μέλημα όλων πρέπει να είναι να έχουμε ένα πρωτάθλημα μακριά από τη δυσπιστία και τη βία. Σωστά; Σήμερα λοιπόν και η δυσπιστία και η βία βρίσκονται στο κόκκινο και η Super League δεν μπορεί να μείνει απαθής μπροστά σε όλα αυτά» εξήγησε.

Για να προσθέσει με νόημα: «Είπαμε να κάνουμε ένα φορέα επαγγελματικής διαιτησίας, να μελετήσουμε τα μοντέλα που υπάρχουν και να έρθουν άνθρωποι που ούτε καν τους ξέρουμε να τρέξουν αυτό το project.

Κάποιοι κλωτσάνε για τον Κλάτενμπεργκ. Δε θέλετε τον Κλάτενμπεργκ; Το ίδιο μου κάνει. Ας βάλουμε άλλον. Δεν καταλαβαίνετε ότι πρέπει να γίνει επαγγελματικό μοντέλο για να ξεφύγουμε από κάποιους εξαρτημένους; Δεν πρέπει να έχουμε ανεξάρτητους οικονομικά διαιτητές και καλά εκπαιδευμένους; Ποιος θα το κάνει αυτό; Μόνον εμείς μπορούμε να το κάνουμε αν πραγματικά θέλουμε να πάμε παρακάτω. Αν δε θέλουμε, είναι άλλο θέμα».

Και κατέληξε ο πρόεδρος της Super League: «Πρέπει να γίνει ένα ερώτημα άμεσα στην ΕΠΟ για την σύνθεση και τη λειτουργία της ΚΕΔ. Να δούμε ποιοι είναι οι ρόλοι και οι αρμοδιότητες καθενός. Και αν αυτά που γίνονται συνάδουν με τους κανονισμούς διαιτησίας και με την ολιστική μελέτη.

Φυσικά και δεν υπάρχει συζήτηση για τον Μάνταλο η παρουσία του οποίου είναι παράνομη και θα ήθελα να μας δείξουν αν υπάρχει πρακτικό μεταβολής ιδιότητας υπογεγραμμένο από όλα τα μέλη της ΚΕΔ για τον Μάνταλο. Τέλος οφείλουν άμεσα από την ΕΠΟ να μας ενημερώσουν για την αλληλογραφία και τις επικοινωνίες που διαβάζουμε στον Τύπο με τον κ. Ροσέτι. Ποιος επικοινωνεί με ποιο αντικείμενο και σε ποιο σημείο βρισκόμαστε;»

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024