Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
6η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας ΑμεΑ στο Δήμο Αλίμου

6η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας ΑμεΑ στο Δήμο Αλίμου

Επίδειξη μόδας με πολλαπλά μηνύματα διοργανώνει ο Δήμος Αλίμου.

Ο Δήμος Αλίμου και το Σωματείο ΔΥΑΜΕΑ (Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες, Μόνο άνθρωποι), τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου), διοργανώνουν και παρουσιάζουν στο κοινό την 6η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου, «την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, στις 18:30 στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (ΒΑΚ), Μεγάλης του Γένους Σχολής 10, στον Άλιμο, παραολυμπιονίκες, αθλητές ΑμεΑ, πρώην και νυν μοντέλα, εστεμμένες διαγωνισμών ομορφιάς, απλοί αθλητές, χορευτές, θα φορέσουν μοναδικές δημιουργίες Οίκου Μόδας και θα αποδειχθεί, για μία ακόμη φορά, ότι όλοι είναι ίσοι και όλοι μπορούν ν’ απολαμβάνουν τις μοναδικές στιγμές της ζωής σε μια καθημερινότητα δίχως διαφορετικότητα, όπως υπογραμμίζει η  Πρόεδρος της ΔΥΑΜΕΑ, κυρία Σύλβια Αντώναρου».

Ελευθερίες χωρίς διακρίσεις

Η  εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου, ενώ ο Δήμαρχος  Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης  τόνισε πόσο σημαντική είναι κάθε δράση που βοηθεί τα άτομα με αναπηρία να απολαμβάνουν δικαιώματα κι ελευθερίες χωρίς διακρίσεις.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συγκεντρώνονται φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλίμου. Να υπενθυμίσουμε ότι η προσφορά αγαθών προς τις κοινωνικές δομές  σε όλους σχεδόν τους Δήμους αποτελεί μια πολύ σημαντική παράμετρος στην κοινωνική ζωή. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024