Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φουλ για νέο «sold out» στο ΣΕΦ κόντρα στη Ρεάλ

Φουλ για νέο «sold out» στο ΣΕΦ κόντρα στη Ρεάλ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει να «ζεσταίνεται» ολοένα και πιο πολύ με τις μεταγραφικές κινήσεις και την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο και ετοιμάζει νέο «sold out» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ΣΕΦ ετοιμάζεται για ακόμη ένα «sold out» από τους φίλους του Ολυμπιακού που εξαντλούν με γοργούς ρυθμούς τα διαθέσιμα εισιτήρια για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού βλέπει τους «ερυθρόλευκους» να αποδίδουν καλά μέσα στο παρκέ στα τελευταία παιχνίδια, έχοντας 6 συνεχόμενες νίκες, 3 για τη Euroleague και 3 για το ελληνικό πρωτάθλημα, τους τραυματίες να επιστρέφουν και φυσικά τα μεταγραφικά «μπαμ», που πραγματοποιεί η ομάδα να είναι έτοιμα να πατήσουν για πρώτη φορά παρκέ.

Μοναδικός απών εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού αυτή τη στιγμή είναι ο Γουίλιαμς Γκος, που αναμένεται να γυρίσει στην αγωνιστική δράση στα επόμενα παιχνίδια, ενώ οι φίλοι του Ολυμπιακού ανυπομονούν να δουν με την «ερυθρόλευκη» τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ και φυσικά το νέο απόκτημα της ομάδας, τον Φίλιπ Πετρούσεφ.

Το παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα είναι το πρώτο ανάμεσα στις δύο ομάδες μετά τον τελικό της Euroleague και είναι μία πρώτη ευκαιρία εκδίκησης για τον Ολυμπιακό, με τη «Βασίλισσα» να είναι αήττητη έως τώρα στη διοργάνωση, με ρεκόρ 9-0 και ενώ αντιμετωπίζει απόψε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε εξ’ αναβολής παιχνίδι.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε χαρακτηριστικά πως έχουν μείνει πολύ λίγα εισιτήρια προς διάθεση για την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης (05/12, 21:15), με τον κόσμο να καλείται να βιαστεί αν θέλει να προλάβει ένα από τα εναπομείναντα εισιτήρια.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024