Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ μπαίνει σιγά-σιγά στο κλίμα του Ολυμπιακού, καθώς ο νεοαποκτηθέντας γκαρντ πραγματοποίησε την πρώτη του ομαδική προπόνηση με τους «ερυθρόλευκους».
Ο 30χρονος πάτησε παρκέ μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για πρώτη φορά κι όπως φαίνεται από την ανάρτηση του αθλητικού διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστου Μπαφέ, μαρκάρεται από τον Μιχάλη Λούντζη.
Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Euroleague από τον δεύτερο γύρο διότι έχει ήδη αγωνιστεί με τη Ζαλγκίρις Κάουνας τη φετινή σεζόν. Ο Μήτρου-Λονγκ είχε πατήσει στη χώρα μας στις 22 Νοεμβρίου και παρακολούθησε τη νέα του ομάδα στις 24/11 να επικρατεί των Λιθουανών.
Ο γκαρντ της Παρί Ναντίρ Χίφι στην πρόβλεψή του για για το ποιες ομάδες που θα καταφέρουν να προκριθούν στο Final Four, αφήνει εκτός τους δύο «αιωνίους» του ελληνικού μπάσκετ.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ για την 34η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.