
Πόσα ταξί μπορούν να αντικατασταθούν από μίνι βαν – Τα ποσοστά ανά περιφέρεια
Τι προβλέπει η απόφαση της υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών
Το ποσοστό των Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) Ταξί τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα από έξι έως εννέα θέσεων ορίζει απόφαση που υπεγράφη σήμερα από την υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για θέματα Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η απόφαση αφορά σε Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης Ταξί με έδρα στις Περιφέρειες Αττικής, Ιονίων Νήσων, Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Τι προβλέπει η απόφαση της υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών

Ποια μπορούν να αντικατασταθούν
Ειδικότερα, στην απόφαση προβλέπονται τα εξής:
Το ποσοστό των Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης αυτοκινήτων Ταξί τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων ανά διοικητική μονάδα της Περιφέρειας Αττικής καθορίζεται στο 30%.
Το ποσοστό των Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης αυτοκινήτων Ταξί τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων ανά διοικητική μονάδα της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθορίζεται στο 30%.
Το ποσοστό των Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης αυτοκινήτων Ταξί τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων ανά διοικητική μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης καθορίζεται στο 30%.
Το ποσοστό των Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης αυτοκινήτων Ταξί τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων ανά διοικητική μονάδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων καθορίζεται ως εξής:
Πηγή: Ot.gr
- Το προφίλ του Τζέιλεν Γουίλσον που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό (vids)
- Ο ΣΥΡΙΖΑ που… έφαγε τον εαυτό του: Κρίση ηγεσίας, ταυτότητας και κοινωνικής εκπροσώπησης οδήγησαν στην πτώση
- Sky Sports: «Ο Λευκός Οίκος άναψε πράσινο στην Αργεντινή για το πανό των Φώκλαντ στον τελικό (vid)
- Συνθήκες καύσωνα μέχρι την Τετάρτη – Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου
- Ιράν: Δύο άνδρες εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιανουαρίου
- Τσιτσιπάς: Η απονομή του τροπαίου στο Γκστάαντ και η ατάκα για την… αγελάδα (vid)






