Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτος στη βαθμολογία, τελευταίος στα ντέρμπι!

Πρώτος στη βαθμολογία, τελευταίος στα ντέρμπι!

Ο τίτλος θα κριθεί στα ντέρμπι και εκεί ο Παναθηναϊκός έχει το μεγάλο πρόβλημα…

Την 2η ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Παναθηναϊκός με το 2-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μία ήττα που τον ταρακούνησε αρκετά αλλά δεν του στερεί προς το παρόν την πρώτη θέση στη βαθμολογία, νιώθοντας όμως, την καυτή ανάσα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ που είναι ένα βαθμό πίσω και του ΠΑΟΚ που ακολουθεί με -2.

Ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει ντέρμπι από τα περσινά πλέι οφ και το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ωστόσο εάν δει κανείς την πορεία των «πρασίνων» στα τελευταία ντέρμπι, αντιλαμβάνεται ότι η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη, από τις 23 Απριλίου στην Τούμπα, όταν για τα play off της Super League, είχε επιβληθεί με 2-1 του ΠΑΟΚ.

Από τότε δεν έχει νικήσει σε κανένα ντέρμπι πρωταθλήματος στον αγωνιστικό χώρο, καθώς στα χαρτιά φαίνεται ότι πήρε τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, στον αγώνα που διακόπηκε στο 1-1.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί θεωρητικά να είναι ένας από τους διεκδικητές του τίτλου, αλλά η απόδοση και εν τέλει τα αποτελέσματα στα ντέρμπι, δεν δικαιολογούν τις φιλοδοξίες του. Μετά την Τούμπα έφερε τις δύο εντός έδρας ισοπαλίες 0-0 με την ΑΕΚ και 1-1 με τον ΠΑΟΚ, που ουσιαστικά του στέρησαν τον περσινό τίτλο και μετά ακολούθησε η ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και η ισοπαλία 1-1 με τον Αρη.

Το νέο πρωτάθλημα ξεκίνησε με παρόμοια αρνητική συγκομιδή στα ντέρμπι, έχοντας χάσει στη Λεωφόρο από την ΑΕΚ και ισοφαρίζοντας τον ΠΑΟΚ με τον Γιερεμέγεφ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ακολούθησε το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη που δεν τελείωσε για να φτάσουμε στην ήττα από τον Αρη που δίνει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Για μία ομάδα που θέλει να πιστεύει ότι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το οποίο να θυμίσουμε ότι έχει να πάρει από το 2010, αυτή η «μαύρη τρύπα» στους κρίσιμους αγώνες με τους συνδιεκδικητές του τίτλου μόνο απαρατήρητη δεν μπορέσει.

Όπως άλλωστε δείχνει το φετινό πρωτάθλημα, τουλάχιστον έως τώρα, οι Big 4 εύκολα ή δύσκολα, παίρνουν τους τρεις βαθμούς στα παιδιά με τις ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά στη βαθμολογία. Αρα, ο τίτλος θα κριθεί στα μεταξύ τους ματς και εκεί ο Παναθηναϊκός έχει το μεγάλο πρόβλημα…

Την απάντηση για το πώς θα αντιμετωπιστεί αυτή η ανοιχτή πληγή, μόνο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να την δώσει. Οσο, όμως, συνεχίζονται τα λάθη στην άμυνα και επιθετικά το «τριφύλλι» δεν τρομάζει τον αντίπαλο, δύσκολα κάτι θα αλλάξει, τουλάχιστον κόντρα με ισχυρές ομάδες…

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024