Έτσι σχολίασαν Γκουαρντιόλα και Κλοπ την ένταση με τον Νούνιες
Πεπ Γκουαρντιόλα και Γιούργκεν Κλοπ σχολίασαν την ένταση με τον Νούνιες στο τέλος της αναμέτρησης Μαντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ.
Ένταση επικράτησε μετά το φινάλε του ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.
Πεπ Γκουαρντιόλα και Ντάργουιν Νούνιες τα είπαν σε… έντονο ύφος και παρόλο που το θέμα της συζήτησης δεν έχει αποκαλυφθεί, η ένταση που επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο ήταν εμφανής.
Disgusting abuse from Darwin Nunez pic.twitter.com/36oKJBrb0h
— J (@64_hero22) November 25, 2023
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τόσο ο Γιούργκεν Κλοπ, όσο και ο Πεπ Γκουαρντιόλα, κλήθηκαν να σχολιάσουν το συμβάν και αμφότεροι προσπάθησαν να το υποβαθμίσουν.
Όσα είπε ο Κλοπ:
«Συναισθήματα, συναισθήματα», εξήγησε ο Κλοπ. «Δεν είμαι σίγουρος ότι εγώ είμαι αυτός που πρέπει να το εξηγήσω, για να είμαι ειλικρινής, γιατί δεν είχα καμία απολύτως ανάμειξη – παραδόξως! Τους αγαπώ και τους δύο, οπότε προσπάθησα να ηρεμήσω την κατάσταση, χωρίς να ξέρω 100% τι συνέβη, γιατί δεν κατάλαβα λέξη. Αυτό είναι όλο. Πραγματικά πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό που έχει ήδη διευθετηθεί, για να είμαι ειλικρινής. Ο Πεπ ήθελε να κερδίσει, εμείς θέλαμε να κερδίσουμε. Και οι δύο δεν κέρδισαν, οπότε προφανώς κανείς δεν είναι πραγματικά χαρούμενος και τότε αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν».
Από την άλλη ο Γκουαρντιόλα ήταν πιο… λακωνικός:
«Δεν συνέβη τίποτα. Δεν είναι απογοήτευση για το αποτέλεσμα, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η δεύτερη ερώτηση σε μια συνέντευξη Τύπου είναι αυτή… Ίσως να την κρατούσατε για τελευταία».
- Εθνική Τράπεζα: Τα… μαζεύει για τη χρέωση 0,80 ευρώ σε λογαριασμό – Το μήνυμα σε πελάτες
- Έτσι η Eurovision γίνεται παγκόσμια γεωπολιτική υπερδύναμη – Καναδάς και Ασία τα μεγάλα στοιχήματα
- Τελικός FA Cup: Σύγκρουση Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, θέλουν την κούπα για διαφορετικούς λόγους
- Διπλωματία και πολιτική σκοπιμότητα – Η «Γαλάζια Πατρίδα» του Ερντογάν και το casus belli
- Σκύλος: Τα ψυχικά και σωματικά του όρια
- Το «Μητσοτάκης ή χάος» επανέφερε ο πρωθυπουργός – Ομιλίες κορυφαίων στελεχών στη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου της ΝΔ


