Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης κατά του «ατρόμητου υπουργού» Βορίδη

Κασσελάκης κατά του «ατρόμητου υπουργού» Βορίδη

Ψηλά στην ατζέντα της πολιτικής σκηνής κρατά το θέμα των υποκλοπών ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή δημοσίευμα στον Κυριακάτικο Τύπο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καυτηριάζει τη «σιωπή» του Μάκη Βορίδη σχολιάζοντας πως «ο ατρόμητος υπουργός ζαρώνει από φόβο». Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» ο Μάκης Βορίδης βρέθηκε στο στόχο του παράνομου κατασκοπευτικού λογισμικού […]

Ψηλά στην ατζέντα της πολιτικής σκηνής κρατά το θέμα των υποκλοπών ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή δημοσίευμα στον Κυριακάτικο Τύπο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καυτηριάζει τη «σιωπή» του Μάκη Βορίδη σχολιάζοντας πως «ο ατρόμητος υπουργός ζαρώνει από φόβο».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» ο Μάκης Βορίδης βρέθηκε στο στόχο του παράνομου κατασκοπευτικού λογισμικού Predator και μάλιστα παρότι ενημερώθηκε δεν στράφηκε νομικά εναντίον των ωτακουστών του.

Είχε ενημερωθεί από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Μάλιστα, ο κυβερνητικός αξιωματούχος, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε ενημερωθεί από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα μαζί με ακόμα 91 πρόσωπα.

Όταν πρόκειται όμως για το μείζον θέμα της παρακολούθησής του…

Σχεδόν άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Με ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα Χ, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει: «Τα λέει τσεκουράτα ο κ. Βορίδης όταν πρόκειται να ενθουσιάσει τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους του: ‘’Αν μου ζητηθεί να ψηφίσω υποχρεωτικά τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, θα παραιτηθώ’’. Όταν πρόκειται όμως για το μείζον θέμα της παρακολούθησής του μέσω Predator, σιωπή. Εκεί, ο ατρόμητος υπουργός ζαρώνει από φόβο», έγραψε.

Πώς γινόταν η παγίδευση των τηλεφώνων;

Θυμίζουμε πως έντονη αντιπαράθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς είχαν στη Βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με τον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη, με φόντο την υπόθεση των υποκλοπών. Η παγίδευση των τηλεφώνων με το παράνομο λογισμικό του Predator γινόταν με την αποστολή ενός sms που περιείχε ένα παραπλανητικό link, το οποίο εάν ο παραλήπτης το πατούσε, τότε γινόταν η παγίδευση του κινητού του.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024