Κακοκαιρία Bettina: Μεγάλες καταστροφές σε μαγαζιά και αυτοκίνητα στη Χαλκίδα
Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας.
«Σάρωσε» στο πέρασμα της η κακοκαιρία Bettina την Χαλκίδα τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι καταστροφές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία ήταν μεγάλες. H σφοδρότητα των θυελλωδών ανέμων είχε ως αποτέλεσμα να ξεριζωθούν δέντρα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eviaonline.gr, δένδρα ξεριζώθηκαν στην πλατεία Αγίου Νικολάου και έπεσαν σε σταθμευμένα οχήματα, ενώ δένδρο ξεριζώθηκε επίσης μπροστά από το ζαχαροπλαστείο Ταρτούφο.
Μεγάλες καταστροφές σε καταστήματα είχε ως αποτέλεσμα η σφοδρότητα των θυελλωδών ανέμων.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας για να το απομακρύνουν, ενώ πολλοί κάδοι απορριμμάτων αναποδογύρισαν, με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να διασκορπιστούν.

- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- UBS Sees Greek Banks as Undervalued, Raises Price Targets
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στην Αττική
- Η «ανάπτυξη» του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να συγκαλύψει τον πραγματικό οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό της χώρας
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Ήθελα να του ρίξω γροθιά στο πρόσωπο: Η περίεργη χημεία των Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον στο True Detective
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442