Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική

«Ο κόσμος θέλει έργα και όχι λόγια. Αυτό το λέω για όλους τους πολιτικούς. Ο κόσμος κουράστηκε να ακούει λόγια», τονίζει η 17χρονη.

Τα βλέμματα πάνω της τράβηξε η Φαίδρα Παπανδρέου στα φετινά Madwalk.

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου περπάτησε στην πασαρέλα με δημιουργία της Celia Kritharioti και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η 17χρονη είναι η κόρη του Νίκου Παπανδρέου και της Αλεξίας Κληρονόμου. Πηγαίνει στο St Catherine’s British School και σκέφτεται να ασχοληθεί με το marketing, αλλά και με την πολιτική.

«Με ενδιαφέρει η πολιτική»

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη. «Είμαι 17 χρόνων, πηγαίνω στο St Catherine’s British School και φέτος είναι η τελευταία µου χρονιά. Σκέφτομαι να ασχοληθώ µε το marketing, αλλά μπορεί να ασχοληθώ και µε την πολιτική», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίδρα Παπανδρέου.

Και εξήγησε τι εννοεί: «Θέλω παράλληλα να σπουδάσω και International Relations. Με ενδιαφέρει η πολιτική. Μου αρέσει να έχω γνώση για το τι γίνεται γύρω, να μπορώ να έχω άποψη και, φυσικά, να προσφέρω στον κόσμο ό,τι μπορώ».

Ερωτώμενη για τον παππού της, Ανδρέα Παπανδρέου, και τι θυμάται από εκείνον η 17χρονη ανέφερε: «Δυστυχώς, δεν είχα την τύχη να γνωρίσω τον παππού µου. Τον ζω από τις ιστορίες που ακούω, από την οικογένειά µου και από τους ανθρώπους που τον ήξεραν. Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, διότι ήταν ένας πραγματικός ηγέτης, τον οποίο λάτρεψε και αγάπησε ο κόσμος, γιατί ήταν δίπλα τους».

«Ο κόσμος θέλει έργα και όχι λόγια. Κουράστηκε να ακούει λόγια»

Στη συνέχεια, αν και της ζητήθηκε να σχολιάσει το σημερινό ΠΑΣΟΚ, εκείνη απέφυγε να πάρει θέση και έκανε ειδική μνεία στους γονείς της.

«∆εν θα ήθελα να πάρω θέση δημόσια, δεν υπάρχει λόγος. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο πατέρας µου, ο Νίκος Παπανδρέου, είναι ένας άνθρωπος γεννημένος για την πολιτική – άλλωστε του το είχε πει και ο παππούς µου. Ο πατέρας µου είναι ένας άνθρωπος µε αξιόλογες σπουδές, παράλληλα όμως είναι χαμηλών τόνων και μπορεί να προσφέρει πολλά σε αυτόν τον τόπο. Είμαι υπερήφανη για εκείνον. Είναι ένας άνθρωπος που δεν λέει πολλά λόγια, αλλά κάνει πράξεις. Έτσι πρέπει να είναι οι πολιτικοί. Του έχω τεράστια αδυναμία, είναι ο καλύτερος μπαμπάς για µένα. Επίσης, η μητέρα µου είναι μια δυναμική γυναίκα, που στηρίζει τον σύζυγό της και στα πάνω του και στα κάτω του. Για µένα είναι πηγή έμπνευσης», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Φαίδρα Παπανδρέου τόνισε ότι «ο κόσμος θέλει έργα και όχι λόγια. Αυτό το λέω για όλους τους πολιτικούς. Ο κόσμος κουράστηκε να ακούει λόγια».

Δείτε την εμφάνισή της στα Madwalk

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024