Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Καθηγήτρια αντάλλαζε φωτογραφίες με μαθητή για να ικανοποιήσει σεξουαλικές επιθυμίες

ΗΠΑ: Καθηγήτρια αντάλλαζε φωτογραφίες με μαθητή για να ικανοποιήσει σεξουαλικές επιθυμίες

Η καθηγήτρια έστειλε αρκετές γυμνές φωτογραφίες και ένα βίντεο «επιδεικνύοντας σκόπιμα τα σεξουαλικά της όργανα» στο αγόρι.

Αντιμέτωπη με τον νόμο είναι μία «άτακτη» καθηγήτρια στις ΗΠΑ, η οποία κατηγορείται ότι αντάλλαξε φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου με μαθητή της για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της επιθυμίες.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Λόγκαν, μία καθηγήτρια από το Αρκάνσας κατηγορείται ότι αντάλλαξε γυμνές φωτογραφίες με έναν 14χρονο μαθητή ζητώντας του να της στείλει τις φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου για να «ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της επιθυμίες».

Αφέθηκε ελεύθερη μετά την καταβολή εγγύησης

Η 30χρονη Κάιτλαν Μπαρνς, κατηγορείται ότι ενώ ήταν καθηγήτρια στο γυμνάσιο Booneville ότι έστειλε αρκετές γυμνές φωτογραφίες και ένα βίντεο μέσω του Snapchat «επιδεικνύοντας σκόπιμα τα σεξουαλικά της όργανα» στο αγόρι.

Μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία η 30χρονη «κατηύθυνε τον μαθητή να της στείλει πίσω φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου».

Όπως σημειώνει το KATV επικαλούμενο δικαστικά έγγραφα η Μπαρνς επεδίωξε με το συγκεκριμένο υλικό για να «διεγείρει ή να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της επιθυμίες».

Ο μαθητής του γυμνασίου Booneville φέρεται να έλαβε τις εικόνες κατά τη διάρκεια δύο νυχτών, ενώ οι δύο τους βρίσκονταν στα σπίτια τους.

Συνελήφθη στις 17 Νοεμβρίου

Η καθηγήτρια συνελήφθη  στις 17 Νοεμβρίου στο σπίτι της στο Φορτ Σμιθ, μετά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το γραφείο του σερίφη με τη βοήθεια της πολιτειακής αστυνομίας του Αρκάνσας.

Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας παιδιού, δημιουργία, καθοδήγηση και προώθηση σεξουαλικής ενέργειας με παιδί, χρήση συσκευής επικοινωνίας και υπολογιστή για παιδική πορνογραφία.

Η Μπαρνς αφέθηκε ελεύθερη τη Δευτέρα μετά την καταβολή εγγύησης 25.000 δολαρίων.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024