Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φέτος τη Black Friday θα ψωνίσουμε… τροφή για τη γάτα και τον σκύλο

Φέτος τη Black Friday θα ψωνίσουμε… τροφή για τη γάτα και τον σκύλο

Φροντίστε να δώσετε στο κατοικίδιό σας μια τροφή που προορίζεται για το συγκεκριμένο ζώο

Δώρο για τον αγαπημένο σου πήρες. Δώρο για το παιδί σου πήρες. Επιτέλους αγόρασες εκείνη την τηλεόραση που ήθελες για το σαλόνι σου για να απολαμβάνεις τις ταινίες σου.

Μήπως όμως ξέχασες να πάρεις δώρο για το κατοικίδιο σου; Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να προμηθευτείς σε μεγάλες ποσότητες τις τροφές του σκύλου ή της γάτας σου από το SHOPFLIX.gr.

Και δεν χρειάζεται να ανησυχείς φυσικά μήπως χαλάσουν αφού οι τροφές είναι μακράς διάρκειας.

Επιπλέον έχει έναν ακόμη λόγο να προμηθευτείς τις τροφές για το κατοικίδιο σου αφού το SHOPFLIX.gr γιορτάζει την Black Friday με τιμές μαγικές σε περισσότερα από 5 εκατομμύρια προϊόντα.

Τώρα η Black Friday στο SHOPFLIX.gr γίνεται ακόμα καλύτερη, προσφέροντας και τις καλύτερες τιμές με δυνατές προσφορές, αλλά και ένα επιπλέον όφελος για όλους: 5€ δωροκάρτα με κάθε αγορά.

Αφού παραλάβετε την παραγγελία σας, θα λάβετε στο email σας ένα κωδικό, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην αμέσως επόμενη αγορά σας, αξίας 30€ και άνω, για να εξαργυρώσετε την δωροκάρτα. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να τον συμπληρώσετε στο σχετικό πεδίο.

Η ενέργεια ισχύει για όλους χωρίς κανέναν περιορισμό, ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας και μπορείτε να κερδίσετε τη δωροκάρτα 5€ ξανά και ξανά, όσες φορές θέλετε.

Φροντίστε να δώσετε στο κατοικίδιό σας μια τροφή που προορίζεται για το συγκεκριμένο ζώο. Οι σκύλοι και οι γάτες χρειάζονται διαφορετικά είδη θρεπτικών συστατικών, επομένως αυτό που λειτουργεί για τον σκύλο σας δεν είναι καλό για τη γάτα σας.

Οι γάτες τρώνε κρέας και χρειάζονται δίαιτες με υψηλή περιεκτικότητα σε ζωικές πρωτεΐνες. Η γάτα σας δεν πρέπει να γίνει χορτοφάγος, γιατί χρειάζεται αμινοξέα όπως ταυρίνη, αργινίνη, μεθειονίνη και τυροσίνη που προέρχονται από ζωική πηγή. Η τροφή που επιλέγετε για τη γάτα σας θα πρέπει επίσης να έχει λίπος, το οποίο παρέχει ενέργεια και βιταμίνες Α, D και Ε.

Ο σκύλος σας πρέπει να έχει νερό, πρωτεΐνες, λίπος, υδατάνθρακες και κάποιες βιταμίνες και μέταλλα για να είναι υγιής. Η ποσότητα τροφής που χρειάζονται θα εξαρτηθεί από το μέγεθός τους και από το πόσο δραστήριος είναι.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024