Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Black Friday… σε οικογενειακή συσκευασία: Τι συμφέρει να αγοράσεις στο παιδί σου

Black Friday… σε οικογενειακή συσκευασία: Τι συμφέρει να αγοράσεις στο παιδί σου

Στην Black Friday Θα βρείτε τα αγαπημένα Lego και Playmobil σε οικογενειακές συσκευασίες και τιμές έκπληξη.

Το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό για τα παιδιά, αλλά είναι επίσης απαραίτητο για τη συναισθηματική, κοινωνική και σωματική ανάπτυξη του παιδιού σας.

Ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι η ιδανική ευκαιρία να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μας, να καλλιεργήσουμε την ενσυναίσθησή μας απέναντί τους, να τους βάλουμε όσο πιο «μέσα» γίνεται στη ζωή της οικογένειας, να τους κάνουμε να αισθανθούν σημαντικοί και αναντικατάστατοι.

Και φυσικά δεν χρειάζεται να περιμένετε τις γιορτές για να αγοράσετε παιχνίδια για τα μικρά σας.

Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία αφού στην Black Friday Θα βρείτε τα αγαπημένα Lego και Playmobil σε οικογενειακές συσκευασίες και τιμές έκπληξη.

Στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε όλα τα παιχνίδια σε ασυναγώνιστες τιμές για να επιλέξετε αυτό που αρέσει στο παιδί σας. Και το καλύτερο; Το αγαπημένο μας marketplace έφερε την Black Friday νωρίτερα με μαγικές τιμές σε περισσότερα από 5 εκατομμύρια προϊόντα.

Τώρα η Black Friday στο SHOPFLIX.gr γίνεται ακόμα καλύτερη, προσφέροντας και τις καλύτερες τιμές με δυνατές προσφορές, αλλά και ένα επιπλέον όφελος για όλους: 5€ δωροκάρτα με κάθε αγορά.

Αφού παραλάβετε την παραγγελία σας, θα λάβετε στο email σας ένα κωδικό, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην αμέσως επόμενη αγορά σας, αξίας 30€ και άνω, για να εξαργυρώσετε την δωροκάρτα. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να τον συμπληρώσετε στο σχετικό πεδίο.

Η ενέργεια ισχύει για όλους χωρίς κανέναν περιορισμό, ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας και μπορείτε να κερδίσετε τη δωροκάρτα 5€ ξανά και ξανά, όσες φορές θέλετε.

Εφοδιάστε τα παιδιά σας με τις φιγούρες των Lego και φτιάξτε μαζί τους απίθανες κατασκευές.

Φτιάξτε πύργους, κάστρα, αυτοκίνητα και ό,τι χωράει η παιδική φαντασία του παιδιού σας χαρίζοντας τους ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού ξεδιπλώνοντας ταυτόχρονα όλη τη δημιουργικότητα τους.

To Lego Friends: Magical Funfair Roller Coaster με 974 κομμάτια είναι σίγουρο ότι θα ξετρελάνει τα παιδιά σας.

Λάβετε θέσεις και βοηθήστε την Κλερ να μπει μέσα στο κουτί και μετά κάνε την να εξαφανιστεί! Όταν η παράσταση τελειώσει, ανεβείτε στα χαριτωμένα κουνελοαυτοκινητάκια για μια βόλτα στο ρόλερ κόστερ.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Playmobil διεγείρουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του παιδιού που είναι αναπόσπαστα στοιχεία της ανάπτυξής του καθώς μεγαλώνει.

Φέρτε τους ιππότες μέσα στο σπίτι σας με το Playmobil Novelmore Mobile Fortress.

Αν πάλι τα παιδιά σας έχουν αδυναμία στα ζώα τότε το Playmobil Wiltopia Σταθμός Περίθαλψης Άγριων Ζώων είναι σίγουρο ότι θα τα ενθουσιάσει.

Για τα παιδιά που λατρεύουν τα παιχνίδια με τους αστυνομικούς μια καλή επιλογή είναι το Playmobil Αρχηγείο Αστυνομίας & Φυλακή ενώ για όσα θέλουν να ζήσουν τον φανταστικό κόσμο των πειρατών το Playmobil Pirates Πειρατές & το Νησί του Θησαυρού, θα τα ξετρελάνει.

Οι πειρατές επιτέλους κατάκτησαν και έκρυψαν τον πολύτιμο θησαυρό στο πειρατικό τους νησί.

Εδώ αισθάνονται ασφαλείς, καθώς προστατεύονται από ένα κανόνι και ο θησαυρός είναι κρυμμένος στο σπήλαιο.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024