Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Black Friday εκπτώσεις που θα βάλουν το σπίτι σας σε… καλό κλίμα

Οι Black Friday εκπτώσεις που θα βάλουν το σπίτι σας σε… καλό κλίμα

Από air condition και θερμαντικά σώματα, μέχρι αφυγραντήρες και συσκευές ποιότητας αέρα, θα τα βρείτε όλα σε… καυτές εκπτώσεις.

Η ποιότητα του αέρα στους χώρους μας είναι ιδιαίτερα σημαντική, ειδικά εάν αναλογιστούμε πόσο χρόνο περνάμε στο σπίτι μας και πόσο θα αυξηθεί τώρα που έχουν ξεκινήσει τα κρύα. Όταν είναι κακή, οι επιπτώσεις για την υγεία είναι πολλές και μπορεί να εμφανιστούν αλλεργίες, αναπνευστικά προβλήματα, ακόμα και δερματικά.

Μερικά ακόμα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, ερεθισμό των αυτιών, της μύτης και του λαιμού σας, ακόμα και ζάλη. Ως εκ τούτου, η διασφάλιση ότι ο εσωτερικός αέρας του σπιτιού σας είναι καθαρός είναι αναπόσπαστο στοιχείο για την προστασία της υγείας και της ευημερίας σας.

Για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την ποιότητα του εσωτερικού αέρα στους χώρους σας, έχουμε κάνει μια σύντομη λίστα με τις συσκευές που θα χρειαστείτε:

Αφυγραντήρας

Ο υγρός αέρας μπορεί να είναι εξαιρετικός για την ποιότητα του εσωτερικού αέρα, αλλά ακόμα και τα καλό πράγμα σε υπερβολική ποσότητα μπορεί να μας βλάψει. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε να διατηρήσετε μια εσωτερική σχετική υγρασία μεταξύ 30 και 50%.

Φροντίστε τον αφυγραντήρα σας και διατηρήστε τον καθαρό ή επενδύστε σε έναν νέο, που λειτουργεί σωστά καθ’ όλη τη διάρκεια του φθινοπώρου και τον χειμώνα. Ειδικά τον χειμώνα, που ο αέρας είναι ξηρός αποδεικνύεται εξαιρετικά ωφέλιμος.

Κλιματιστικό

Η βασική λειτουργία του κλιματιστικού είναι να βελτιώσει την άνεση σας ψύχοντας ή στην περίπτωσή μας ζεσταίνοντας τον αέρα και ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία στο επιθυμητό.

Τα κλιματιστικά μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα του αέρα, καθώς ο αέρας που τραβούν περνά μέσα από ένα φίλτρο πριν ξαναβγεί και πάλι στους χώρους σας.

Το φίλτρο συγκρατεί τυχόν σωματίδια που υπάρχουν στον αέρα, αρκεί να το αλλάζετε ή να το καθαρίζετε τακτικά ώστε να παραμένει σε άριστη κατάσταση.

Θερμοπομποί, σόμπες και καλοριφέρ

Ενώ δεν ενισχύουν την ποιότητα του αέρα στο σπίτι μας, χαρίζουν άνεση και το βασικότερο… ζεστασιά. Οι θερμοπομποί αλλά και οι σόμπες μπορούν να θερμάνουν ένα δωμάτιο ομοιόμορφα. Οι θερμοπομποί και τα καλοριφέρ μπορούν να τοποθετηθούν όπου θέλετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, με αποτέλεσμα τη διάδοση της θερμότητας με πιο ευέλικτο τρόπο.

Θα τα βρείτε όλα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε οικιακές συσκευές ενώ θα τις παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα, θα τις παραλάβετε όλες σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Και μην ξεχνάτε ότι η Black Friday στο SHOPFLIX.GR γίνεται ακόμα καλύτερη, προσφέροντας και τις καλύτερες τιμές με δυνατές προσφορές, αλλά και ένα επιπλέον όφελος για όλους: 5€ δωροκάρτα με κάθε αγορά!

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024