Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποχωρεί από την εθνική Αργεντινής ο Ντι Μαρία (pic)

Αποχωρεί από την εθνική Αργεντινής ο Ντι Μαρία (pic)

Ο Άνχελ Ντι Μαρία με ανάρτησή του στα social media γνωστοποίησε ότι μετά το Κόπα Αμέρικα θα αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Το προσεχές Κόπα Αμέρικα θα είναι και το… last dance για τον Άνχελ Ντι Μαρία στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής! Όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα social media ο σούπερ σταρ της Μπενφίκα, μετά το τέλος αυτής της διοργάνωσης θα αποσυρθεί από τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

Τέλος εποχής, με τον Αργεντινό να ανακοινώνει την αποχώρησή του από την Αλμπισελέστε

Ο Ντι Μαρία είναι διεθνής με την ανδρών της Αργεντινής από το 2008 καταγράφοντας 136 συμμετοχές και 29 γκολ. Κορυφαία του στιγμή φυσικά η κατάκτηση του Μουντιάλ πέρσι στο Κατάρ αλλά και το Κόπα Αμέρικα το 2021 μέσα στη Βραζιλία.

Η ανάρτηση του Ντι Μαρία:

«Λοιπόν, ο τελευταίος προκριματικός αγώνας έφτασε για εμένα. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια πόσο γεμίζει την ψυχή μου το χειροκρότημα του κόσμου τον τελευταίο καιρό, απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο αυτής της στοργής που μου δείχνουν οι συμπαίκτες μου. Είναι οικογένειά μου, χωρίς αυτούς η ιστορία δεν θα είχε το ίδιο νόημα. Η αγάπη τους με έκανε αυτόν που είμαι σήμερα.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα δυσάρεστα γεγονότα που προέκυψαν στον αγώνα με την Βραζιλία, σε κανέναν δεν αξίζει αυτή η μεταχείριση, οι ξυλοδαρμοί, τα φοβισμένα παιδιά στη μέση ενός γηπέδου όπου το μόνο που έπρεπε να συμβεί ήταν να απολαύσουν το παιχνίδι. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Το Κόπα Αμέρικα θα είναι η τελευταία φορά που θα φορέσω τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής. Αποχαιρετώ το πιο όμορφο πράγμα που συνέβη στην καριέρα μου, με όλο τον πόνο στην ψυχή μου και νιώθοντας έναν κόμπο στον λαιμό μου. Φόρεσα με περηφάνια αυτή τη φανέλα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους, τον φίλους, τους συμπαίκτες μου, συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία και όσα πετυχαίνουμε θα μείνουν αξέχαστα στην αιωνιότητα. Πάμε Αργεντινή!»

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024