Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αν δεν παραταθεί η κατάπαυση του πυρός στη Γάζα...» - Η Τεχεράνη προειδοποιεί

«Αν δεν παραταθεί η κατάπαυση του πυρός στη Γάζα…» – Η Τεχεράνη προειδοποιεί

Προειδοποίηση για επέκταση του πολέμου στη Μέση Ανατολή από το Ιράν

Αν η ανακωχή μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ δεν παραταθεί, ο πόλεμος θα επεκταθεί στη Μέση Ανατολή, προειδοποίησε απόψε ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν, σε δηλώσεις που έκανε στο λιβανέζικο τηλεοπτικό κανάλι Al Mayadeen.

Το Ισραήλ και η Χαμάς συμφώνησαν σήμερα να προχωρήσουν σε κατάπαυση του πυρός για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες, ώστε στο διάστημα αυτό να προωθηθεί ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας και παράλληλα να αφεθούν ελεύθεροι 50 από τους ομήρους που κρατά η παλαιστινιακή οργάνωση, με αντάλλαγμα την αποφυλάκιση 150 Παλαιστινίων, κυρίως γυναικών και ανηλίκων, από ισραηλινές φυλακές.

Οι Ταξιαρχίες Χεζμπολάχ στο Ιράκ επιτέθηκαν σε αμερικάνικη βάση – Δεύτερη φορά σήμερα

Σύμφωνα με το ynet, οι Ταξιαρχίες Χεζμπολάχ στο Ιράκ, οι οποίες ανήκουν στη Δύναμη Κουντς των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, ανέφεραν ότι επιτέθηκαν σήμερα για δεύτερη φορά εναντίον της αμερικανικής βάσης στο Χαρίρ χρησιμοποιώντας ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Προσωρινή διακοπή των πολιτικών δεσμών των μουσουλμανικών χωρών με το Ισραήλ ζήτησε ο Χαμενεΐ

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεΐ παρότρυνε την περασμένη Κυριακή τα μουσουλμανικά κράτη «τουλάχιστον να διακόψουν τους πολιτικούς δεσμούς τους με το Ισραήλ για μία περιορισμένη χρονική περίοδο», όπως μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, λίγες εβδομάδες μετά το κάλεσμα του Ιράν για ένα ισλαμικό εμπάργκο πετρελαίου και τροφίμων κατά του Ισραήλ.

Στη διάρκεια μιας κοινής διάσκεψης μεταξύ των μελών του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας και του Αραβικού Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε στο Ριάντ στις 11 Νοεμβρίου οι μουσουλμανικές χώρες δεν συμφώνησαν για την επιβολή κυρώσεων ευρείας κλίμακας κατά του Ισραήλ, όπως είχε ζητήσει ο Ιρανός πρόεδρος Εμπραχίμ Ραΐσι.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024