Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί απορρίφθηκε το σχέδιο για την επέκταση του Wimbledon...

Γιατί απορρίφθηκε το σχέδιο για την επέκταση του Wimbledon…

Τοπικό συμβούλιο απέρριψε το σχέδιο για την επέκταση του Wimbledon και την κατασκευή νέων γηπέδων σε κοντινή απόσταση από το All England Club.

Η προοπτική επέκτασης του αθλητικού συγκροτήματος Wimbledon, όπου διεξάγεται το ομώνυμο τουρνουά τένις, υπέστησαν σοβαρό… πλήγμα, καθώς ένα τοπικό συμβούλιο απέρριψε το σχέδιο για την κατασκευή νέων γηπέδων σε κοντινή απόσταση από το All England Club.

Ομόφωνα, τα επτά μέλη του συμβουλίου της συνοικίας Wandsworth απέρριψαν το σχέδιο για την κατασκευή 39 νέων γηπέδων στο Wimbledon Park, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, ακολουθώντας τις σχετικές συστάσεις των πολεοδομικών υπαλλήλων της περιοχής.

Ποιος είναι ο λόγος που δεν επεκτείνεται το Wimbledon…

Τον περασμένο μήνα, οι δημοτικοί σύμβουλοι στο γειτονικό Merton, όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της προτεινόμενης τοποθεσίας, ενέκριναν το έργο. Ως εκ τούτου, εναπόκειται πλέον στο Δημαρχείο του Λονδίνου να αποφασίσει υπέρ ή κατά της κατασκευής του νέου χώρου, ενδεχόμενο με το οποίο αρκετοί κάτοικοι της περιοχής είναι σθεναρά αντίθετοι. Παρόλα αυτά, εξετάζονται ακόμη όλα τα δεδομένα για το τι θα γίνει στον χώρο που φιλοξενείται το κορυφαίο τουρνουά στον κόσμο.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Είμαστε απογοητευμένοι με την απόφαση του δήμου Wandsworth του Λονδίνου», σχολίασε η διευθύνουσα σύμβουλος του All England Club, Σάλι Μπόλτον, σε σχετική δήλωση, επιβεβαιώνοντας ότι το έργο θα φέρει «εκατοντάδες θέσεις εργασίας και δεκάδες εκατομμύρια λίρες, αλλά και οικονομικά οφέλη για τους γείτονές μας στο Wandsworth, στο Merton και σε όλο το Λονδίνο».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024