Η Ελλάδα θα είναι μία εκ των τεσσάρων διοργανωτών που θα φιλοξενήσουν Προολυμπιακό Τουρνουά το ερχόμενο καλοκαίρι. Πρόκειται αναμφίβολα, για μια σημαντική εξέλιξη καθώς η Εθνική θα έχει και την υποστήριξη του κόσμου της για την πολυπόθητη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Η Ελλάδα, η Ισπανία, η Λετονία και το Πουέρτο Ρίκο είναι οι τέσσερις χώρες που αναμένεται να φιλοξενήσουν τα Προολυμπιακά Τουρνουά το προσεχές καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα από τις 2 έως και τις 7 Ιουλίου του 2024.
Τι αποκαλύπτουν στο εξωτερικό για το Προολυμπιακό τουρνουά στην Ελλάδα
Η επίσημη ανακοίνωση, όπως και η κλήρωση για τα τέσσερα τουρνουά, θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου από τη FIBA, ωστόσο η αποκάλυψη έγινε από έναν εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ του παγκοσμίου μπάσκετ Ντονάτας Ουρμπόνας με τουίτ στον επίσημο λογαριασμό του.
Δείτε το δημοσίευμα από το εξωτερικό:
Greece, Spain, Latvia, and Puerto Rico are emerging as the top contenders to host the 2024 FIBA Olympic Qualifying Tournaments, per sources.
Αξίζει να σημειωθεί πως μένει μόνο να επιβεβαιωθεί επίσημα από τη FIBA η διοργάνωση του εν λόγω τουρνουά από την Ελλάδα, που θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να διεκδικήσει τη πρόκριση και να βρεθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες για πρώτη φορά μετά το 2008.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Καθοριστικός ο Απρίλιος για τη δημιουργία νέας λίγκας στην Ευρώπη – Τα οικονομικά δεδομένα, οι αμφιβολίες των επενδυτών και η αναγκαστική στροφή προς συνεργασία
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.
Ο Ματιέ Στραζέλ είναι μια από τις «καυτές» περιπτώσεις του καλοκαιριού και στο εξωτερικό εμπλέκεται τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με τους Γάλλους του Ολυμπιακού – Τι ισχύει για τον 24χρονο γκαρντ…
Ο Λιονέλ Μέσι αποθεώθηκε στο «Λα Μπομπονέρα» και τα σενάρια για το μέλλον του στην Εθνική Αργεντινής μόνο σίγουρο δεν είναι λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ.