Στόχος ομάδας αναρχικών έγινε η Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, λίγο μετά το μεσημέρι.
Συγκεκριμένα, ομάδα αναρχικών επετέθη με πέτρες και βαριοπούλες στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας επί της Λεωφόρου Αθηνών 58, και έσπασε τις τζαμαρίες του κτηρίου στο ισόγειο.
Με πέτρες και βαριοπούλες επιτέθηκε ομάδα αναρχικών
Μετά την επίθεση, οι αναρχικοί εκ των οποίων άλλοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και άλλοι φορούσαν κράνη, αποχώρησαν, πέρασαν στο απέναντι πεζοδρόμιο, πέταξαν μολότωφ και έβαλαν φωτιά σε κάδους με σκουπίδια.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.