Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαλκιδική: «Με χτύπησε ο πατέρας της φίλης μου, αφού τους έκαψα το σπίτι» - Μετανιωμένη τώρα η 19χρονη

Χαλκιδική: «Με χτύπησε ο πατέρας της φίλης μου, αφού τους έκαψα το σπίτι» – Μετανιωμένη τώρα η 19χρονη

«Ήρθε στο μαγαζί που δούλευα και με χτύπησε μπροστά σε όλον τον κόσμο» - Παρά τα όσα ακραία συνέβησαν, η ίδια αναφέρει πως πλέον δεν έχει καμία επαφή με το «μήλον της Έριδος» - Η ποινή

Εκδίκηση για το καμένο σπίτι της κόρης του έψαχνε ο πατέρας της νεαρής, που είχε δει το σπίτι της να γίνεται παρανάλωμα του πυρός τον Ιούλιου του 2021. Η φωτιά προκλήθηκε από ανθρώπινο χέρι και μάλιστα από εκείνο της… 19χρονης φίλης της που αποφάσισε να της κάψει το σπίτι για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στη Χαλκιδική.

Ένα χρόνο μετά τον εμπρησμό

Όπως αποκάλυψε η 19χρονη, ο πατέρας της φίλης της την βρήκε και την χτύπησε με αφορμή το περιστατικό αυτό. Όπως αποκάλυψε η κοπέλα, το περασμένο καλοκαίρι του 2022 -ένα χρόνο μετά το συμβάν- ο πατέρας του θύματος της επιτέθηκε μέσα στο μαγαζί που εργαζόταν και την χτύπησε μπροστά στον κόσμο.

Πώς περιγράφει το συμβάν με τον εξοργισμένο πατέρα

«Εγώ ζήτησα συγγνώμη, δεν έχω λόγο να κρύβομαι. Το έχω πει ότι μετάνιωσα για ό,τι έκανα, αλλά δεν δέχομαι να βγαίνουν να λένε ψέματα», είπε αρχικά η 19χρονη μιλώντας στο Star, συμπληρώνοντας στη συνέχεια: «Ο πατέρας της το καλοκαίρι που μας πέρασε, ήρθε από το μαγαζί που δούλευα και με χτύπησε μπροστά σε όλον τον κόσμο. Δυστυχώς, οι κάμερες του καταστήματος τότε ήταν χαλασμένες και δεν μπορώ να βρω στοιχεία, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας. Όρμησε στο μαγαζί και με ρώτησε “εσύ μου έκαψες το σπίτι;” κι εγώ του είπα “ναι”. Τότε άρχισε να με χτυπά όπου έβρισκε. Δεν πήγα στην αστυνομία».

«Δυστυχώς, οι κάμερες του καταστήματος τότε ήταν χαλασμένες και δεν μπορώ να βρω στοιχεία»

Αναφορικά με τον εμπρησμό στο σπίτι της φίλης της ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι εντός του κτιρίου βρισκόταν κόσμος, ενώ παραδέχθηκε πως τώρα συνειδητοποιεί ότι θα μπορούσε να είχε προκαλέσει μεγαλύτερο κακό. «Δεν θυμάμαι και πολλά από εκείνη τη νύχτα γιατί έπαιρνα ουσίες. Εκείνο το βράδυ δεν είχαμε πιει αλκοόλ. Θα δεχτώ ό,τι ποινή και να πάρω γιατί αυτό μου αξίζει μετά από αυτό που έκανα», τόνισε.

Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης μια 20χρονη κοπέλα. Η κατηγορούμενη κρίθηκε ένοχη για συνέργεια σε εμπρησμό από πρόθεση, από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο. Το δικαστήριο δεν της αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, ενώ αποφάσισε η έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Δυο ξένοι πια με το «μήλον της Έριδος»

Όσον αφορά στο «μήλον της Έριδος» που την οδήγησε στην ακραία αυτή πράξη είπε ότι πλέον δεν έχουν καμία επαφή.

Μετανιωμένη εμφανίζεται τώρα η 19χρονη, η οποία πριν από δύο χρόνια είχε βάλει φωτιά. Όπως αποκάλυψε η ίδια, είχε ερωτευτεί ένα παιδί, με το οποίο όμως δεν είχαν σχέση.

«Ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω κάτι, ότι αν δεν το έκανα θα πάθαινα κάτι εγώ»

«Βγήκαμε έξω, όλοι μαζί παρέα, είχαμε καταναλώσει πολύ αλκοόλ και εγώ τότε έκανα και χρήση ναρκωτικών. Όταν φύγαμε τον είδα που έφυγε με τη φίλη μου, είδα ότι την γλυκοκοίταζε. Πήγα στο σπίτι της και είδα ότι δεν ήταν εκεί. Πήγα στο σπίτι εκείνου και είδα τα παπούτσια της έξω από την πόρτα. Άρχισα να χτυπάω την πόρτα, αλλά δε μου άνοιγε κανείς», είπε αρχικά η 19χρονη στις Αληθείς με τη Ζήνα.

«Θόλωσε» από τη ζήλια

Εκείνη τη στιγμή θόλωσε από τη ζήλεια, ενώ δεν ήταν σε θέση να σκεφτεί λογικά, λόγω του αλκοόλ και των ναρκωτικών.

«Πήγαμε με τη φίλη μου στο περίπτερο και πήρα το οινόπνευμα. Ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω κάτι, ότι αν δεν το έκανα θα πάθαινα κάτι εγώ. Πήγα στο σπίτι της κοπέλας και του έβαλα φωτιά», συνέχισε η 19χρονη.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024