Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τούμπα: Καρέ-καρέ η στιγμή που εμπρηστής πυρπολεί αυτοκίνητο - Μεγάλη η έκρηξη που ακολούθησε

Τούμπα: Καρέ-καρέ η στιγμή που εμπρηστής πυρπολεί αυτοκίνητο – Μεγάλη η έκρηξη που ακολούθησε

Τα δύο από τα οχήματα ανήκαν σε έναν 25χρονο - «Ακούστηκαν δύο εκρήξεις από την πυλωτή» είπαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση των δύο εμπρηστών τριών οχημάτων στην Άνω Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη, δείχνει βήμα-βήμα τις κινήσεις τους που είχαν σκοπό να καταστρέψουν το Ι.Χ. που ανήκε σε έναν 25χρονο που διέμενε στην πολυκατοικία, σκορπίζοντας πανικό στους ενοίκους.

Στο βίντεο του grtimes.gr, καταγράφεται η στιγμή που ο ένας εκ των δραστών περιλούζει με ευφλεκτο υγρό ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Βασιλειάδη, στην Άνω Τούμπα, ενώ ο δεύτερος έχει τον ρόλο τσιλιαδόρου, ευρισκόμενος σε ετοιμότητα να παραλάβει με αυτοκίνητο τον συνεργό του προτού ακολουθήσει η μεγάλη έκρηξη.

Δείτε το βίντεο:

Τρία οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς

Αποτέλεσμα ήταν δύο αυτοκίνητα και ένα δίκυκλο να γίνουν παρανάλωμα του πυρός. Ήταν περίπου στις 6 το πρωί όταν σημειώθηκε η πρώτη πολύ δυνατή έκρηξη, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που επκαλείται το voria.gr, ενώ ακολούθησε και μία δεύτερη που συνέβαλε στην ολοκληρωτική καταστροφή των οχημάτων.


Πυκνοί καπνοί «έπνιξαν» την πολυκατοικία. Οι ένοικοι, έντρομοι, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο.

Η σύντροφος του ιδιοκτήτη του ενός αυτοκινήτου και του δικύκλου ανέφερε εμφανώς ταραγμένη στη voria.gr ότι ο ίδιος βρίσκεται στο εξωτερικό και θα επιστρέψει, χωρίς να μπορεί να δώσει κάποια εξήγηση για το συμβάν.

Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία, η οποία εξετάζει όλα τα στοιχεία, ενώ το βιντεοληπτικό υλικό θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για τη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024