Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σύρος: Βίασε με την απειλή μαχαιριού 48χρονη Ουκρανή μέσα στο σπίτι της

Σύρος: Βίασε με την απειλή μαχαιριού 48χρονη Ουκρανή μέσα στο σπίτι της

Είχε προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ τους - Την έσωσαν οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές της και ειδοποίησαν την Αστυνομία

Τον απόλυτο εφιάλτη γνώρισε μια 48χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με καταγωγή από την Ουκρανία, η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και βιασμού από 34χρονο ομοεθνή της στη Σύρο.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης (21/11) σε διαμέρισμα της οδού Αναξαγόρα στην Ερμούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, ο δράστης που γνώριζε επί προσωπικού το θύμα, επισκέφθηκε στο σπίτι που νοίκιαζε και για άγνωστους λόγους άρχισαν να καβγαδίζουν έντονα.

Την απείλησε με μαχαίρι και την βίασε

Ξαφνικά, πάνω στον καβγά, ο 34χρονος επιτέθηκε στην 48χρονη γυναίκα και άρχισε να την χτυπά. Παρά την προσπάθειά της να αντισταθεί και να ξεφύγει, ο δράστης κατάφερε να της αφαιρέσει τα ρούχα που φορούσε, επιχειρώντας να την βιάσει. Κάποια στιγμή, το θύμα της επίθεσης κατάφερε προσωρινά να ξεφύγει, ωστόσο ο δράστης άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την απείλησε, εξαναγκάζοντάς την και πάλι σε σεξουαλική πράξη.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της και κάλεσαν την Αστυνομία

Από τη λογομαχία και τις φωνές που ακούστηκαν, καθώς το θύμε ζητούσε έντονα βοήθεια, υπήρξε κινητοποίηση των γειτόνων, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ο δράστης της επίθεσης κατάφερε να φύγει από το σπίτι πριν φτάσει το περιπολικό. Οι αρχές, αξιοποίησαν όλες τις πληροφορίες του συμβάντος και κατόπιν συντονισμένης έρευνας δεν άργησαν να βρουν τα ίχνη του. Κατάφεραν να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα όπου και κρατείται, ενώ αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της εισαγγελίας με τις κατηγορίες του βιασμού και της παράβασης νομοθεσίας περί όπλων.

Το θύμα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου

Η 48χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου για νοσηλεία, μιας και έφερε τραύματα από την επίθεση την οποία δέχτηκ. Φέρεται να είναι καλά στην υγεία της.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Για το περιστατικό εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομική Δ/νση Κυκλάδων η οποία αναφέρει:

Συνελήφθη χθες (Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2023) πρωινές ώρες, από το Τμήμα Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης, ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, νυχτερινές ώρες της 20/21 Νοεμβρίου 2023, ο αλλοδαπός μετέβη σε κατοικία που διέμενε ομοεθνής του και με την άσκηση βίας και την απειλή όπλου (μαχαίρι) την εξανάγκασε σε συνουσία. Οι πράξεις του έγιναν αντιληπτές από περιοίκους και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και έπειτα από άμεσες ενέργειες εντοπίσθηκε και συνελήφθη. Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024