Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο... μυαλό του Ντεσάμπ - Τι ετοιμάζει ενόψει Ελλάδας

Στο… μυαλό του Ντεσάμπ – Τι ετοιμάζει ενόψει Ελλάδας

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ετοιμάζει αλλαγές ενόψει του αγώνα της Γαλλίας με την Εθνική μας ομάδα.

Η εθνική ομάδα της Γαλλίας, ολοκληρώνει αύριο το βράδυ (21/11, 21:45) τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro 2024, καθώς στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, φιλοξενείται από την Ελλάδα στην «Opap Arena».

Μετά την ιστορική -λόγω διαστάσεων και διαφοράς στο σκορ- επικράτηση με 14-0 επί του Γιβραλτάρ, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ προανήγγειλε ότι στην Αθήνα θα παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Χωρίς αυτό να σημαίνει σε καμμία περίπτωση, ότι οι «πετεινοί» δεν θα διεκδικήσουν το απόλυτο βαθμολογικής συγκομιδής, καθώς μέχρι τώρα, μετρούν επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες και με τον εντυπωσιακό απολογισμό τερμάτων 27-1.

Το πλάνο του Ντεσάμπ για το ματς με την Ελλάδα

Τι είπε ο Γάλλος:

«Θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς με στιλ, είτε κάνοντας το καλά είτε πολύ καλά. Ξέρουμε να σεβόμαστε τον αντίπαλο. Τα 14 γκολ δεν είναι άσχημα. Μέσα από τις κινήσεις και τους συνδυασμούς μού άρεσε η σωστή πλευρά. Συνήθως, είναι η αριστερή πλευρά που είναι πιο ζωντανή, αλλά απόψε, ήταν το αντίθετο.

Έπρεπε να κερδίσουμε δύο βαθμούς στα δύο ματς που απομένουν για να αποφύγουμε να βρεθούμε σε μια κατάσταση που να έχουμε λιγότερο έλεγχο όπως συνέβη στο τελευταίο Euro, αλλά και να θέσουμε υψηλότερους στόχους και να μην είμαστε ικανοποιημένοι με αυτά που έχουμε. Αυτή η ομάδα είναι ανταγωνιστική, θέλει πάντα περισσότερα. Στην Ελλάδα δεν πρόκειται να κάνουμε τουρισμό», ήταν τα λόγια του Γάλλου εκλέκτορα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον γαλλικό Τύπο, ο Ντεσάμπ θα παρατάξει τους «τρικολόρ», με τους Σαμπά, Κουντέ, Σαλιμπά, Ντισασί, Λ.Ερναντέζ, Φοφανά, Καμαρά, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ, Ζιρού και Τιράμ.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024