Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντεσάμπ στο ημίχρονο με το Γιβραλτάρ: «Μη σταματήσετε!» (vid)

Ντεσάμπ στο ημίχρονο με το Γιβραλτάρ: «Μη σταματήσετε!» (vid)

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν είχε καμία διάθεση να δείξει… έλεος στο Γιβραλτάρ, στην αναμέτρηση της Γαλλίας, κάτι που έκανε ξεκάθαρο στο ημίχρονο.

Λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με την Εθνική μας ομάδα (21/11), οι «τρικολόρ» δεν έδειξαν κανέναν οίκτο απέναντι στο Γιβραλτάρ με το κοντέρ να γράφει… 14-0 στην μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της Γαλλίας.

Το σκορ στο ημίχρονο του παιχνιδιού ήταν στο 7-0. Ωστόσο, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν είχε διάθεση να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να… χαλαρώσουν.

Στο ημίχρονο με το σκορ στο 7-0 ο Ντεσάμπ ζήτησε να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό

Γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, τους εξέφρασε την επιθυμία του να σπάσουν το ρεκόρ στα προκριματικά του EURO, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά «μη σταματήσετε».

Στην επανάληψη οι «τρικολόρ» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με τα γκολ των Αντριάν Ραμπιό, Κομάν, Ουσμάν Ντεμπελέ, Εμπαπέ και Ολιβιέ Ζιρού, να διαμορφώνουν το ιστορικό 14-0.

Η δεύτερη μεγαλύτερη νίκη ήταν το μακρινό 1996 όταν και είχαν… σκορπίσει με 10-0 το Αζερμπαϊτζάν.

Δείτε το απόσπασμα:

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντεσάμπ για το Γιβραλτάρ και την Ελλάδα:

«Θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς με στιλ, είτε κάνοντας το καλά είτε πολύ καλά. Ξέρουμε να σεβόμαστε τον αντίπαλο. Τα 14 γκολ δεν είναι άσχημα. Μέσα από τις κινήσεις και τους συνδυασμούς μού άρεσε η σωστή πλευρά. Συνήθως, είναι η αριστερή πλευρά που είναι πιο ζωντανή, αλλά απόψε, ήταν το αντίθετο.

Έπρεπε να κερδίσουμε δύο βαθμούς στα δύο ματς που απομένουν για να αποφύγουμε να βρεθούμε σε μια κατάσταση που να έχουμε λιγότερο έλεγχο όπως συνέβη στο τελευταίο Euro, αλλά και να θέσουμε υψηλότερους στόχους και να μην είμαστε ικανοποιημένοι με αυτά που έχουμε. Αυτή η ομάδα είναι ανταγωνιστική, θέλει πάντα περισσότερα. Στην Ελλάδα δεν πρόκειται να κάνουμε τουρισμό».

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024